slaww Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Witam posiadam zasilacz 300 W RUBIKON czy to jest dobry zasilacz czy 300 W starczy do mojego zestawu jaki posiadam /spis niżej/.Czy ta zasilka wymaga zmiany????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 300W powinno wystarczyć chociaż to rożnie bywa zalezy od wydajnosci prądowej zasilacza.Ten RUBIKON to jakis polski zasilacz ?? pierwszy raz słysze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Rubikon to inna nazwa codeshita. Poszukaj sobie pod nazwą codegen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jeszcze przedwczoraj pracowałem na Rubikonie 300W ale musiałem zmienić. Ale Rubikon ciągnoł sprzęt z podpisu przy vcore procka 1,65v bez problemu ale gdy już zwiększyłem do 1,68v to już nie dawał rady. Ale przy twoim konfigu powinien dać rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 300W powinno starczyc jak trzyma napiecia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 300W powinno starczyc jak trzyma napiecia ?? Puknij się w makówkę, a potem przeczytaj posta dwa miejsca powyżej twojego. Jak to forum ma być dobre jak takie odpowiedzi lecą? Update: Jacek198, dlaczego polecasz takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o? Naprawdę taki zasilacz wystarczy na jego konfig? A za miesiąc, dwa, trzy będzie następny topik z serii: "Ratunku, spalił mi się komputer!!!" Mając 2-3k PLN na kompa naprawdę nie warto żałować tych dwóch stówek na lepszy zasilacz. Nie chcę po prostu żeby chłopak wyleczył się tak jak ja z tanich zasilaczy - efekt to spalona płyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 300W wystarczy a jak trzyma napiecia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 300W wystarczy a jak trzyma napiecia?? No wystarczy, wystarczy ale Huntkeya, Chiefteca albo MoedComa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Albo jakaś 250W Fortrona :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 300W wystarczy a jak trzyma napiecia?? Nie pisz bzdur gosciowi. Wystarczy to zasilacz ktory faktycznie podaje 300W ciagle, a nie chwilowo jak to goowno Rubikon. Po drugie, wystarczylo poszukac slowa Rubikon, i wiadomo by byl wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...