Bravo Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Spotykam sie z takim problemem juz drugi raz. Wczesniej mialem taki sam problem z monitorem Packard Bell 15" teraz z jakims noname. Obudowa przykrecana jest 2 srubkami od dolu. Jednak po ich odkreceniu nie da sie zdjac obudowy, wyglada na to ze obudowa trzyma sie jeszcze od gory na jakims zaczepie (od srodka). Bede wdzieczny za pomoc jak to zrobic :P bo nie chcialbym polamac obudowy monitora ktory nalezy do mojego brata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 A czy niema żadnych śrubek od góry?? Jeżeli nie, to: Powoli podnoś obudowe od dołu do góry jednocześnie ją lekko wysuwając do siebie, bo może tam być takie g.ó.w.i.e.n.k.o plastikowe zachaczające o d.u.p.e monitora.Nic na siłe a się uda, podejdz do tego z głową i dokładnie obejrzyj czy nic tam niema,zastanów się jak to mmoze być zrobione przecierz ktos ten monitor jakoś musiał złożyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 hehehe kombinuj az wykombinujesz - raczej trudno pomoc cos w tej sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 przecierz ktos ten monitor jakoś musiał złożyc. Ta tylko zalozyc czasami = "zatrzasnac" ... a rozlozyc i nie wiedziec gdzie zatrzask ;] takze powolusiu i patrz gdzie sie plastik napreza. Jeszcze jedno mi przyszlo na mysl- czasami na koncu kineskopa jest taka gabka ( miedzy tylna scianka obudowy a tym cyckiem z kineskopa) ... potrafi sie przykleic do obudowy .. :) takze izi ! pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravo Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 kurde nie mam wogole koncepcji : ( wiem ze jakos to musi zejsc bo kiedys monitor Packard Bell oddawalem do naprawy i koles zdjął naprawil i zalozyl obudowe : | w tym problem ze zdjeciem obudowy jest identyczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 To samo jest z monitrorem NEC MultiSync FE791 SB jest przykręcany na 2 sróby z dołu ale nie mogłęm zdjac obudowy za cholere :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 musisz pokombinowac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 boszem? :lol: a tak na serio, to popatrz, czy nie masz od spodu jakis zatrzaskow. ja w swoim LG mam takie dwa wyciete kawałki plastiku, ktore sie dociska i obudowa odchodzi. to sie musi dac bezinwazyjnie otworzyc - przeciez w serwisach jakos otwieraja monitory i niezakladaja za kazdym razem nowej obudowy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no13 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 1. odkrec te dwie srubki 2. podnies lekko obudowe tak aby od dolu byla widoczna plytka z lutami a od gory zrobila sie szczelina 3. wez jakis srubokret, noz, szpikulec i w tej szczelinie szukaj dwoch zaczepow, od lewej jakies 5-10 cm i od prawej 5-10cm 4. jak je znajdziesz docisnij je w strone kineskopu 5. gl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravo Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 1. odkrec te dwie srubki 2. podnies lekko obudowe tak aby od dolu byla widoczna plytka z lutami a od gory zrobila sie szczelina 3. wez jakis srubokret, noz, szpikulec i w tej szczelinie szukaj dwoch zaczepow, od lewej jakies 5-10 cm i od prawej 5-10cm 4. jak je znajdziesz docisnij je w strone kineskopu 5. gl Dzięki tak właśnie zrobiłem i działa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Na lewo , na prawo , w góre i dół :) kombinuj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Proponuje pila spalinowa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...