dropsik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Interesuja mnie strony z jakich moglbym sobie gratis wyslac logo przez EMS na Alcatela. Znacie cosik takiego? Jeśli tak to prosze tu zarzucić link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 po co 2 te same topici ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 co w tym kraju jest za darmo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 A czy tylko Polska jest na świecie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 www.1stwap.com wystarczy sie zarejstrowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 darmowych EMS-ow w Polsce nie ma w sumie to w Poksce nie ma nic za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 wyskakuje mi cos takiego Sorry, we are unable to reach your mobile operator. Please continue your registration by using a mobile number from a different operator. czy to przez to, ze mam wylaczony telefon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 heh WWW.HONDA.PL tam wystarczy ze sie zarejestrujesz i mozesz robic swoje a takze wysylac jakies z galerii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 www.wapster.pl, jak sie zarejstrujesz to dostajesz 200 punktow na wstep, za ktore "cos" tam mozesz wyslac 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Dzieki za linki, jak macie wiecej to zarzućcie (napewno nie tylko ja bym chciał :)) A co do 1rstwap, to korzystam z tego serwisu, ale niestety mają loga na Siemensy i Nokie a do Alcateli nie :(. Wlasnie sprawdzam sobie wapstera i honde no i zobaczymy co to bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Co do tej Hondy, to nie bardzo wiem jak to dziala :( Zarejestrowalem sie i co strone musze sie logowa, nie wyswietla mi sie edytor logo, i nie moge sobie wyslac logo z galerii, bo mi pisze ze jestem niezalogowany :( Tez tak macie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 nieraz tak jest i pewnie masz XP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 No mam XP, a co jest w nim nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 co w tym kraju jest za darmo??Za darmo to można w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l dostać :roll: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ehh ja sie nie zgadzam ze nic nie jest za darmo w tym kraju.. pzykładow podawac nie bede :> To ale po ryju tez mozna dostac .. :) "chciałbym poznać 100 małych przyjaciół z Tajlandii.... " Tzreba mocno wyezyc mozg zeby zgadnac o co chodzi w tym? Jak tak to wytłumacz bo jestem ciekawy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A ja jestem wtajemniczony i wiem o co chodzi 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...