marek42 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 w tej chwili uzywam win 98me mam zamiar zmienić na win xp prof czy w ślad za tym musze tez zmienic pakiet ofice czy moge w dalszym ciagu uzywac tego który mam?? dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Mozesz pozostac przy tym co masz nie bedzie zadnych problemow. Domyslam sie ze masz Offica 2000 ktory jest mniej pamieciozerny od Offica XP, a funkcjonalnosc podobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 hm a ja wcale nie przejmuje sie office mam win XP i wcale nie musialem zmieniac na office XP dziala wszystko oki wiec po co zmieniac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...