MIWAJ Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Czesc !!! "Bohater" czyt. antybohater - karta graf. Radeon 9100 (apollo-niestety, 250/200) Pytanie : Dlaczego pamiatki na niej - :oops: :oops: ie chca sie krecic, Zmiana o 5 mhz jeszcze przechodzi , ale juz o 10 mhz - qpa - w 3dmarku01 sypie artefaktami jak deszcz z nieba. Czy ktos ma jakis pomysl , czy da sie to jakos podkrecic, i dlaczego pamieci nie chca sie krecic ???, wedlug wzoru powinny chodzic na 250mhz : 1/4ns*1000= 250 mhz HELP !!! Do mistrzow OC - jakie pomysly ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 nie jestem mistrzem oc, raczej początkującym oc. Może spróbuj założyć radiatory na mem, wiem że to troche kosztuje ale cóż jak się normalnie nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 hmm u mnie radiatory daly mi jakies 5MHz :/ moze poprostu masz pecha?? szkoda by bylo ale - shit happens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Czesc !!! "Bohater" czyt. antybohater - karta graf. Radeon 9100 (apollo-niestety, 250/200) Pytanie : Dlaczego pamiatki na niej - :oops: :oops: ie chca sie krecic, Zmiana o 5 mhz jeszcze przechodzi , ale juz o 10 mhz - qpa - w 3dmarku01 sypie artefaktami jak deszcz z nieba. Czy ktos ma jakis pomysl , czy da sie to jakos podkrecic, i dlaczego pamieci nie chca sie krecic ???, wedlug wzoru powinny chodzic na 250mhz : 1/4ns*1000= 250 mhz HELP !!! Do mistrzow OC - jakie pomysly ??? Zmienić bios na tweakowalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIWAJ Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zmienić bios na tweakowalny Łatwo powiedziec , to zdanie nic mi nie mowi, ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 wpisz w szukaj: radeon+9100+bios w wynikach na pewno znajdziesz bo o tym juz bylo sporo powiedziane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 I na FAQ warto czasem looknac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...