Skrzat Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 No i bawiłem się mostkami na moim Athlonie...tylko że zamiast lakieru do połączenia L1 używałem kleju - nie polecam ma za dużą rezystancję ( klej 2 składnikowy to też problem z dobraniem proporcji składników, pomimo zaleceń). Teraz czekam na zamówiony przewodzący lakier :D . Podczas 'operacji' do separowania mostków używałem taśmy klejącej, która po małym podgrzaniu (tego wymaga klej) zaczyna się trochę bardziej lepić... :oops: no i prawdopodobnie pozostałości taśmy zalepiły mi mostki ponieważ nie ma rezystancji gdy stykam je z masą. Poradżcie mi więc jak się tego cholerstwa pozbyć. Czy użyć rozpuszczalnika, jakiegoś dezodorantu... Nie wiem czy jak użyje jakiegoś 'skutecznego' środka to nie uszkodzę procka... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 spirytus/ocet ?? w sumie ciekawy przypadek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 rozpuszczalnik chyba zbyt hardcore'owy ale deo, woda kolonska, spiryt moga byc ale czy pomoga :? sprobuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jak koledzy wyżej ,spirytus będzie odpowiedni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a zmywacz do paznokci albo benzyna ekstrakcyjna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a zmywacz do paznokci albo benzyna ekstrakcyjna? Prędzej zmywacz. Jak niemasz nic innego to bierz zmywacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 znywasz , rozpuszczalnik , benzyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja proca maczalem w rozpuszczalnieku (athlon900) i zmylo mi te gumowe nozki :lol: ale proc sie odczyscil - teraz mam duze klopoty przy montazu coolerow :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 nozki mozna dorobic alebo CS'em zastapic - a moczyc chyba nie trzeba - mozna nakladac punktowo jakims tatyczniem z wacikiem i zcierac pomalu - dlugo to trwa ale da sie na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Spirytus/denaturat troche rozpuszcalnika nitro moze byc też terpentyna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 polecam aceton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...