Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Kupiłem własnie Wc z republiki na cpu,gpu,chipset. Nie mam chłodnicy i chciałbym sobie ją sprawić. http://www.mcs.pc.pl/sklep.html#chw tam są chłodnice nie wiem którą wybrać. Chcę to zamówić dziś i zeby dostałem to w poniedziałek. Proszę o szybką odp. Nie mam tyle kasy żeby kupić chłodnice miedzianą dużą :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 poszukaj czegos na allegro albo na szrocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a z tamtąd nie?? na allegro nic nie umiałem znaleźć co by pasowało do mojego chłodzenia. Ja mam bloki co mają srednicę zewnętrzną 12mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Morze jak byś powiedział o jaki rozmiar chłodnicy ci mniej więcej chodzi a napewno postaramy się ci pomuc. A te z msc są bardzo dobre i jeżeli one ci odpowiadają to morzesz je kupować mając pewność że nie kupujesz kiczu. Warte oblukania też są nagrzewnice od żuka poloneza czy lublina albo inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 te z mcs sa fajne ale minimum 3 rzy drozsze od takiej ze szrtou mierzysz jaka ci potrzebna i idziesz na zlom i szukas :) potem plukasz i masz wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 mam bloki 12mm średnica wlotu węża Czy chłodnica z poloneza jest lepsza od tych chłodnic z sklepu internetowego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 jest tansza - ja mam z fiata 125 i jest spox ale poluje na jakas z kadeta bo ponoc wydajniejsza (polonez to taka podobna do mojej) zrednica wezy u mnie to 10/12.5 ale nie rpzejmuj sie wlotami do chlodnicy - zawsze mozeszzrobic przejsciowke - np tak jak ja - wkladajac jeden waz w drugi :) - pelna szczelnosc od dluzszego czasu - oczywiscie robisz przejsciowke przy chlodnicy bo (tak jest u mnie) lezy poza kompem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Mam do kupienia nagrzewnice Poloneza za 70zł Co o tym sądzicie? Ma 3 tyg. i jest pomalowana na czarno Nie ma wentylatorów na niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 troche drogo ja wczoraj na allegro kupilem nagrzewnice z obudowa i linkami sterujacymi od kadetta za jedyne 49.90 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Mam do kupienia nagrzewnice Poloneza za 70zł Co o tym sądzicie? Ma 3 tyg. i jest pomalowana na czarno Nie ma wentylatorów na niej. 3tyg z fabryki?? jak nie uzywana to moze i warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 to co brac czy nie?? 70zł troszkę dużo ale przeżyje więc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 :arrow: chlodnica o ktorej pisze Blue to moja chlodnica. 3 tyg. jest uzywana w wc :) w pelni wyczyszczona. pomalowana nie jest cala, tylko jej 'ramka'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 używana 3 tyg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 heh no to mozei warto ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :) jak w dobrym stanie a to ze wyczyszczona to spory bonus- jaies 2 dni do przodu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 to go sobie chyba kupie :) jak kolega będzie go chciał sprzedać bo narazie musze czekać na odpowiedz. Ale trzeba byc dobrej myśli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Odlądalem dzis nową nagrzewnice do jelcza za 100 zł co o tym sądzicie ?? Powiedzieli mi ze liepiej kupować jak najcieńszą bo lepiej oddaje ciepło ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 no nie bylbym jakos przekonany ze im ciensa tym lepiej :) nawet powiem wiecej - polemizowalbym :D grubosc (nie przesadna) to tez zaleta bo powietrze owiewa dluzszy odcinek finow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja bede miec albo nagrzewnice z poloneza albo z kaddeta Która lepsza?? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Kup nagrzewnice miedzianą. Wiem, że były w Opelkach Kadetach takowe, a Kadeta na śrocie znaleść nie jest problemem 8) Ja bym wziął od Kadeta bo wole produkty Niemieckiej motoryzacji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 jeszcze doszła mi nagrzewnica od żuka nowa nieużywana 100ZŁ Ta od Kaddeta jest miedziana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja bym bral kadetowke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 z tych trzech co mam do wyboru 1.nagrzewnica z kaddeta 2.nagrzewnica z żuka 3.nagrzewnica z poloneza czy 2 / 3 na odwrót miejscami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 no jesli dobrze kojarze to ta z zuka ma wyloty po obu stronach ?? - jesli tak to zamien kolejnosc bo to znaczy e ma przeplyw o jedna dlugosc mniejszy :) (dlugosc przeplywu) to moje zdanie - moge sie oczywiscie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 to co najlepiej <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span>? kaddetówka nagrzewnica z żuka czy z poloneza zróbcie mała tabelę od najlepszej do najgorszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja bym bral kadetowke - chyba najlesza z tej trojcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a jesli kaddetówki nie dostanę to brac nagrzewnice z żuka czy z poloneza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 hmm to juz gorzej - trudno wyczuc - chyba z poloneza - ale co ja moge wiedziec :D chyba jena i druga ma swoje zalety :) osobiscie wziolbym poloneza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Na żuka duuuużo łatwiej zrobić shrouda, z polonezem jest problem :/ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Na żuka duuuużo łatwiej zrobić shrouda, z polonezem jest problem :/ . a co to jest ten shroud bo niewiem? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Obudowa na wentyle żeby całe powietrze przechodziło przez nagrzewnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...