ayem Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 czekaj bo nie wiem czy ja dobrze kojarze ta z poloneza - niech mi to ktos opisze plss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Jeżeli dobrze pamięta to w wersji z ATU jest miedziana, ale jest koszt wynosi ~250zł 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Nowej tak, ale używane chodzą po ~70zł a jak się poszuka to za 50zł się znajdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 dokldanie - dobry zlom to podstawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Byłem dziś na szrocie i chłodniczki chodzą umnie po 20 zeta i kupuje kadetowską tylko musze sobie sam wykręcic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_Piotrowski Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 AirPower na www.cpc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Te krzysiu ciebie to już chyba pojebało zupełnie. Nie wciskaj ludziom do pożądnego WC takiego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a. Toto to sobie możesz do CPC pakować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 AirPower na ...ten "air power" to moze sie schowac przy <--- tym !!!! a kosztowala 20 pln + dwa wiatraki + plexa za 7 pln (a nie prawie 150 PLN) :!: i prosze nie reklamowac sie na forum (od tego jest dzial "gielda" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 jak chcesz chłodnice do WC to mam tego mnóstwo, tzn nie ja tylko mój qmpel co jest właścicielem "szrotu" dobra chłodnica samochodowa (najlepsze są te od klimy bo są małe i dobrze użeberkowane i napwawde b. wydajne) może też być nagrzewnica (w tym wypadku bedzie chłodzić nie nagrzewać też są b. popularne do WC) ktoś z forum napisał mi takie coś co o tym sądzicie :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Chłodnica to się za bardzo nie nadaje, nagrzewnica w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 czemu?? chłodnice samochodowa z klimą powinna być lepsza od nagrzenicy?? Przynajmniej tak mi się wydaje...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 NIE CHODZIŁO MI O CHŁODNICĘ OD KLIMY TYLKO ZWYKŁĄ ;) Te od klimy są ciekawe ale drogie i trudno dostępne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 pewien użytkownik z forum może mi taką załatwić z klima :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 AirPower na ...ten "air power" to moze sie schowac przy <--- tym !!!! a kosztowala 20 pln + dwa wiatraki + plexa za 7 pln (a nie prawie 150 PLN) :!: i prosze nie reklamowac sie na forum (od tego jest dzial "gielda" ciekawe że cena teraz wynosi 150zł :wink: jeszcze tydzień temu i przez dłuższy czas wcześniej chłodnica z cpc kosztowała 79zł. Może coś pozmieniali 8O :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ya mam nagrzewnice z Poloneza Trucka [Alu of koz] :D, wysoka i waska, chlodzona 2xSunnon92@12V, bez problemow P4 2@3 GHz :D Wiecej jak kcesz -> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39621 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Dostałem oferte nagrzewnica z fiata Fiorino 40zł Mam zdjęcie ale nie umię go tu zamieścić. Jak ktoś umiał by go wrzucić na serwer to posłałbym zdjęcie komuś na maila. Moge mieć jeszcze nagrzewnice z Dużego Fiata za 30zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 AirPower na www.cpc.pl Widze ze wszędzie i strasznie reklamujesz firme CPC, jestes tym legenarnym Krzysztofem czy jego pracownikiem? Bo ten legendarny to Pa**ła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Te krzysiu ciebie to już chyba <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zupełnie. Nie wciskaj ludziom do pożądnego WC takiego <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Toto to sobie możesz do CPC pakować. Czemu taka chłodniczka jest zła? Jakies testy były? IMHO wygląda bardzo porządnie i parametry tez ma dobre z wyglądu przypomina nowej generacji kaloryfery tylko troszke mniejsze Jak wolno powietrze przez to przepływa to spokojnie moze sie nagrzac i mysle ze ladnie to musi dzialac Co do bloków CPC to bym przestawił wloty wody "zimnej" na srodek bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 To co piszesz powala mnie na kolana. 1. Zobacz na konstrukcje (tyle, ile wynika ze zdjec). Juz gdzies pisalem dlaczego to moze byc wydajne. 2. "Jak wolno powietrze przez to przepływa to spokojnie moze sie nagrzac i mysle ze ladnie to musi dzialac" Poczytaj sobie o tym na a forum, uzupelnij braki wiedzy i w przyszlosci nie pisz takich bzdur. Byl juz jakis koles co twierdzil, ze woda musi wolno przeplywac przez blok, bo inaczej nie zdazy sie nagrzac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 To co piszesz powala mnie na kolana. 1. Zobacz na konstrukcje (tyle, ile wynika ze zdjec). Juz gdzies pisalem dlaczego to moze byc wydajne. :lol: 2. "Jak wolno powietrze przez to przepływa to spokojnie moze sie nagrzac i mysle ze ladnie to musi dzialac" Poczytaj sobie o tym na a forum, uzupelnij braki wiedzy i w przyszlosci nie pisz takich bzdur. Byl juz jakis koles co twierdzil, ze woda musi wolno przeplywac przez blok, bo inaczej nie zdazy sie nagrzac :) Heh... Ale w bloku woda _musi_ szybko przepływac bo im wyzsza temp wody tym gorzej oddaje woda chłodzi blok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 To co piszesz powala mnie na kolana. 1. Zobacz na konstrukcje (tyle, ile wynika ze zdjec). Juz gdzies pisalem dlaczego to moze byc wydajne. :lol: 2. "Jak wolno powietrze przez to przepływa to spokojnie moze sie nagrzac i mysle ze ladnie to musi dzialac" Poczytaj sobie o tym na a forum, uzupelnij braki wiedzy i w przyszlosci nie pisz takich bzdur. Byl juz jakis koles co twierdzil, ze woda musi wolno przeplywac przez blok, bo inaczej nie zdazy sie nagrzac :) Heh... Ale w bloku woda _musi_ szybko przepływac bo im wyzsza temp wody tym gorzej oddaje woda chłodzi blok... cinos arghhhashah Znowu bedzie wojna. CPC to gowno i koniec!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...