Skocz do zawartości
Blue

chłodnica - kupno teraz

Rekomendowane odpowiedzi

AirPower na ...

ten "air power" to moze sie schowac przy

<--- tym !!!!

a kosztowala 20 pln + dwa wiatraki + plexa za 7 pln

(a nie prawie 150 PLN) :!:

i prosze nie reklamowac sie na forum (od tego jest dzial "gielda"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcesz chłodnice do WC to mam tego mnóstwo, tzn nie ja tylko mój qmpel co jest właścicielem "szrotu"

dobra chłodnica samochodowa (najlepsze są te od klimy bo są małe i dobrze użeberkowane i napwawde b. wydajne)

może też być nagrzewnica (w tym wypadku bedzie chłodzić nie nagrzewać też są b. popularne do WC)

ktoś z forum napisał mi takie coś

co o tym sądzicie :wink: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AirPower na ...

ten "air power" to moze sie schowac przy

<--- tym !!!!

a kosztowala 20 pln + dwa wiatraki + plexa za 7 pln

(a nie prawie 150 PLN) :!:

i prosze nie reklamowac sie na forum (od tego jest dzial "gielda"

ciekawe że cena teraz wynosi 150zł :wink:

jeszcze tydzień temu i przez dłuższy czas wcześniej chłodnica z cpc kosztowała 79zł. Może coś pozmieniali 8O :lol: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem oferte nagrzewnica z fiata Fiorino 40zł

Mam zdjęcie ale nie umię go tu zamieścić.

Jak ktoś umiał by go wrzucić na serwer to posłałbym zdjęcie komuś na maila.

Moge mieć jeszcze nagrzewnice z Dużego Fiata za 30zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te krzysiu ciebie to już chyba <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zupełnie. Nie wciskaj ludziom do pożądnego WC takiego <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Toto to sobie możesz do CPC pakować.

Czemu taka chłodniczka jest zła?

Jakies testy były?

IMHO wygląda bardzo porządnie i parametry tez ma dobre

z wyglądu przypomina nowej generacji kaloryfery tylko troszke mniejsze

Dołączona grafika

Jak wolno powietrze przez to przepływa to spokojnie moze sie nagrzac i mysle ze ladnie to musi dzialac

Co do bloków CPC to bym przestawił wloty wody "zimnej" na srodek bloku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co piszesz powala mnie na kolana.

1. Zobacz na konstrukcje (tyle, ile wynika ze zdjec). Juz gdzies pisalem dlaczego to moze byc wydajne.

2. "Jak wolno powietrze przez to przepływa to spokojnie moze sie nagrzac i mysle ze ladnie to musi dzialac"

Poczytaj sobie o tym na a forum, uzupelnij braki wiedzy i w przyszlosci nie pisz takich bzdur.

Byl juz jakis koles co twierdzil, ze woda musi wolno przeplywac przez blok, bo inaczej nie zdazy sie nagrzac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Zobacz na konstrukcje (tyle, ile wynika ze zdjec). Juz gdzies pisalem dlaczego to moze byc wydajne.

:lol:

2. "Jak wolno powietrze przez to przepływa to spokojnie moze sie nagrzac i mysle ze ladnie to musi dzialac"

Poczytaj sobie o tym na a forum, uzupelnij braki wiedzy i w przyszlosci nie pisz takich bzdur.

Byl juz jakis koles co twierdzil, ze woda musi wolno przeplywac przez blok, bo inaczej nie zdazy sie nagrzac :)

Heh...

Ale w bloku woda _musi_ szybko przepływac bo im wyzsza temp wody tym gorzej oddaje woda chłodzi blok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

Heh...

Ale w bloku woda _musi_ szybko przepływac bo im wyzsza temp wody tym gorzej oddaje woda chłodzi blok...

cinos

arghhhashah

Znowu bedzie wojna. CPC to gowno i koniec!!!

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi