ATLON Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 tak jak w tytule slyszal ktos cos o tym ?? znalazlem to w 4maxie za 250 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a do czego to bo mi sie do maxa nie chce zagladac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 cooler na proca pisze ze jakas nowosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 no jest i nic specjalnego zwłaszcza za 250zyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Trzeba było chociaż linka podać. Za 250zł to już całkim dobre WC składasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoiYa Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Mam taki coolerek (po drobnych modyfikacjach), używam i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Podaj temperaturki! Bo sam jestem ciekaw jak to ustrojstwo chodzi! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoiYa Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Witam! "drobne modyfikacje" tzn. mam założone na przelotce 60->80mm wentylatorek SUNON 80x80x25x - 3000rpm (ten 60mm oryginalny był za słaby), i teraz przy zamkniętej obudowie, przy temp. w pokoju ok 25C mam po trzech godzinach stresu 53-54C (2400MHz @1,75V), a w idle 47-48C. Przesiadłem się z VOLCANO 7+ (musiał być dużo głośniejszy żeby schłodzić tego procka), a fajnie wygląda spadek temperatury po skończeniu stresu: po ok 60-70 sekundach mam spowrotem 47C! Dodatkowo mam z tyłu obudowy wyciągający cichutki też SUNON 80mm (1500rpm) a z przodu obudowy Coolermaster 80mm wciągający powietrze do środka (2500rpm). Jak komp pracuje w nocy (zimniej) i ma otwartą obudowę to temp w stresie nie przekracza 50-51C. Acha jeszcze jedno. W takiej samej dokładnie konfiguracji ale na innej MB (8RDA+) miałem w takich samych warunkach temp. ok 5-6C niższe (w 8RDA3 jest czujnik temp. pod procesorem, w RDA+ tego nie ma). Jedyną wadą tego urządzenia jest niestety ta cena... :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...