Pawcio Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 wlasnie bylem w sklepie z moja karta i okazuje sie ze aby wymienili wiatraczek trzeba ponad 3 tyg. czasu :-x grrrrr karta ma dopiero ok 30 dni i szkoda stracic 11 miesiecy gwarancji :( ale nie bede czekal az tyle czasu, z drugiej strony... slyszalem ze mozna przesmarowac coolerka, ale czy wtedy bedzie mozna mi dowiesc ze nastapila ingerencja w, jakby nie patrzec, czesc karty? jak wy radzicie sobie z takim czyms ? dzieki za pomoc, peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Normalnie powoli odkręć śruby żeby niebyło na nich zarysowan po śrubokręcie i go nasmaruj najlepiej jakimś gęstym smarem typu towot.(wentyl troche zwolni na jakies kilka godzin dopuki sie smar nie wytrze ale bedzie cichutko chodził) Wyjmij łopatki wentyla-zdejmujac wczesniej zaślepke od dołu i smaruj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ten serwisant sam mi zaproponowal przetarcie smarem, ale jak mu powiedzialem ze mam karte niecaly miesiac, to ostrzegl mnie ze wtedy strace gwarancje moga mi udowodnic ze smarowalem coolerka jesli nie ma zadnych zarysowan itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jeżeli niebędzie żadnych perfidnych zarysowań to nic ci nie udowodnią. Smaruj i się nie przejmuj!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Wyjmij łopatki wentyla-zdejmujac wczesniej zaślepke od dołu i smaruj. sie znaczy jakie lopatki i jaka zaslepke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Wyjmij łopatki wentyla-zdejmujac wczesniej zaślepke od dołu i smaruj. sie znaczy jakie lopatki i jaka zaslepke? Dołączam się do pytania, ja wymieniłem już trzy radki supergrace (z dwóch kompów) i power kolor i chyba czeka mnie kolejna ale mam już dość :evil: :cry: :cry: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ludzie dajcie spokuj nie wiecie jak rozebrać na części wentyla??? :lol: Wszystko na temat czyszcenia wentylatorów: http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=fan_clean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 zaslepka = naklejka? O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 zaslepka = naklejka? O_o Sory nie ośmieszaj sie,podałem ci link wyżej czytaj tam jest wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 spokojnie lukas, wyluzuj :wink: dzieki za artykul :) piwko dla ciebie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...