SZTANGIEL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 znacie jakies programy do licytowania kilka sekund przed zakonczeniem aukcji???jesli było to wielkie sorry ale aukcja sie konczy a ja nie mam czasu na poszukiwania.kiedys cos gdzies widziałem takiego ale za cholere przypomniec nie moge.prosze o link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 tu masz progs, który parokrotnie mnie baaardzo wkur**ł jeżeli chcesz go użuwać - omijaj moje aukcjie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 juz kilka razy ktos sprzatnał mi sprzed nosa jakis kasek :( ...ale po ostatniej aukcji stwierdziłem ze sam bede uzywał tych progsów. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja tam żadnemu programowi nie ufam, raz gościu sprzątnoł mi grafe, to następnym razem jak kupowałem procka zsynchronizowałem czas i miałem otwarte dwa okna w jednym czas, a w drugim przeglądarka i myszka na przycisku "licytuj" :twisted: wyszło 2s przed końcem aukcji, ale mogłem jeszcze 1s poczekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 uzyje tego prog dzis po raz pierwszy i zobacze jak sie sprawdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...