Memphis Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Co tu dużo kryć, mam pirata warrior kings. I problem: za nic nie mogę zmusić tej giery do współpracy z moim GF' em. Cały czas jest w trybie software. Moze ktoś ma tą gre i mi pomoże ? P.S. Sorry, że nie na tym forum co trzeba, ale tam nikt by nie przeczytał. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Marco , albo śpisz albo to sobie olewasz ale jak mowisz ze bedziesz konsekwentny to taki badz !! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Marco , albo śpisz albo to sobie olewasz ale jak mowisz ze bedziesz konsekwentny to taki badz !! :twisted: Za przeproszeniem cholera jasna: - nie jestem jedynym moderatorem - nie siedze na forum 24 h na dobe - pracuje - dziekuje za uwage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...