tommybox Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Witam! Mam Gforce4 440 MX TV OUT. Gdy instaluje jakiekolwiek stery (poza oryginalnymi na plycie z karta) ginie mi opcja włączania TV OUT ??? Czy jest to jakis specjalny dodatek który trzeba zainstalować ? nie chcę używać sterów z ubiegłego roku -(. Proszę o pomoc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Problemy z TV-Outem na kartach z serii GF4 MX to norma. Wszak mój kupmel na GF4MX-440 jedzie ładnie na TV, to z kolei drugi męczy się niesamowicie. Ja się nie bawię w MXach więc nie potrafię teraz tego wytłumaczyć, ale jak już miałbym tego typu problem, to pradopodobnie podmieniłbym kilka plików w sterownikach tak aby zachować nowy i trzymać "stary" TV-Out. Jest kilka plików które odpowiadają za TV-Out, ale nie pamietam które to. W każdym bądź razie tak bym kombinował. A tak swoją drogą, to nie wszystkie sery nVidii potrafią wyświetlać obraz w PAL-B/G. Niedawno miałem stery 41.03 pod XP i za cholere nie mogłem ustawić odświeżania wyższego niż 85 Hz. Próbowałem ręcznie w rejestrze, co często skutkowało (w ten sposób uzyskałem 119Hz zamiast 100 na 1024x768), ale i to nie pomagało, więc je wypierdzieliłem do kosza, po czym podjechała śmieciara i wywiozła ten syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 to spruboj poszukac na oficjalnej stronie producenta karty nowszysch sterow jak nvidi nie pasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Witam! Mam Gforce4 440 MX TV OUT. Gdy instaluje jakiekolwiek stery (poza oryginalnymi na plycie z karta) ginie mi opcja włączania TV OUT ??? Czy jest to jakis specjalny dodatek który trzeba zainstalować ? nie chcę używać sterów z ubiegłego roku -(. Proszę o pomoc ... Ja mam radka ale qmpel ma gf mx 440 palita i on instalował różne stery i TV-out działał bez problemu (na ME i XP, ma dwa dyski na każdym inny system i szuflade i sobie wymienia). Ja bym proponował poszukać gdzieś w ustawieniach tv outa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...