BRANDI Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zastanawiam się nad LCD 15" koniecznie ze złączem cyfrowym DVI-D. Jeśli możecie mi coś poradzić to będę wdzięczny. Oto moje typy: 1. www.samsung.com.pl/produkty/sm151p.php 2. www.samsung.com.pl/produkty/monitory/sm172t.php Może doradzicie mi coś lepszego :P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Witam! Jesli chodzi o LCD 15 cali to samsung 151P to naprawde dobry wybor swietny design i dobry kontrast,jasnosc sam mialem takiego kupic ale nie mialem siana zeby dolozyc do niego i ostatecznie kupilem 152T i jestem zadowolony.Z innych paneli godne uwagi sa Sony X52 tylko ze czas reakcji to 30ms i oczywiscie panele Nec`a np 1560VM.Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ceny hurtowe tych paneli wyglądają tak: - SAMSUNG 15 SM 151P LCD SR.OB/EXPOZYCJ 1250.00 - SAMSUNG 15 SM 151P LCD SREBRNY OBROT. 1305.00 - SAMSUNG 15 SM 152T LCD SREBRNY 1355.00 Jak widać model 152T jest droższy od 151P. O co tutaj w takim razie chodzi? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ceny które podajesz to oczywista ceny netto, z jakiej hurtowni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Tak,są to ceny netto z hurtowni ACTION-2 w Katowicach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 mnie sie podoba ten designed by porsche a i uzytkownicy bardzo go chwalą wiec chyba nie ma sie nad czym zastanawiac-poszukaj jeszcze czym sie dokładnie rózni od 152t no i jest jeszcze znacznie tansza a równie dobra belinea 101570- ma najlepszą mozliwą gware , nie wiem w jakiej klasie jesli chodzi o uszkodzone pixele jest samsung Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 choc moze warto dołozyc troche do eizo 367 (5 lat gwary w tym 3 na wszystko) eizo to eizo -nie ma dyskusji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Dziwna sprawa z tymi cennikami z Actiona jak ja kupowalem swoj panel to 151P byl gdzies o 200zl drozszy od 152T.W koncu 151P to najwyzszy model chyba z 15 Samsunga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 choc moze warto dołozyc troche do eizo 367 (5 lat gwary w tym 3 na wszystko) eizo to eizo -nie ma dyskusji Dokładnie, sam jestem posiadaczem EIZO od niedawna i wszystkim polecam. Kolory pięknie odwzorowane, ostrość super i nie bolą oczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...