Imperator Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Znalazlem ciekawy program (Extensible Counter List) na sieci, dzieki ktoremu mozna dac jeszcze wiekszego kopa XPekowi. Szczegoly TUTAJ w dziale software - winxp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Znalazlem ciekawy program (Extensible Counter List) na sieci, dzieki ktoremu mozna dac jeszcze wiekszego kopa XPekowi. Szczegoly TUTAJ w dziale software - winxp. Ale sobie reklame robisz :) Ale dobrze - pracujesz na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Pisales gdzies (nie moge teraz tego znalezc), zeby w razie problemow technicznych pisac :) No wiec pisze: zmien kodowanie !! Powinno byc ISO-8859-2 a nie jakis Windows-1250 :P Jak juz cos robisz to rob to dobrze i trzymaj sie standardow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 hmmm ale przeciez ja mam takie kodowanie heh :) thx anyway Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Jest to program który umo?liwia wy??czenie liczników wydajno?ci w systemie (i tak ma?o kto tego u?ywa), które obci??aj? czasem nawet dosy? znacznie naszego PC. Instrukcja: Nale?y po zainstalowaniu nale?y uruchomi? program exctrlst.exe (znajduje si? standardowo w katalogu: C:Program FilesResource Kit). Po w??czeniu zaznacz opcj? SERVICE i oto masz przed sob? wszystkie liczniki wydajno?ci. Teraz klikasz sobie po kolei na ka?dym i odznaczasz opcj? PERFORMANCE COUNTERS ENABLED. Post?pujecie tak ze wszystkimi licznikami - nast?pnie zamykasz program i mo?na sie ju? cieszy? "czystym" systemem. racja, zmien kodowanie, nie wszyscy używają syf explorera ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 hmmm ale przeciez ja mam takie kodowanie heh :) thx anyway Jestes pewien?? Wszedlem jeszcze raz i nadal widze Win1250... sprawdzalem w newsach i w dowcipach racja, zmien kodowanie, nie wszyscy używają syf explorera ......Tu nie chodzi o przegladarke, przeciez w IE tez mozna ustawic ISO, a nawet chyba jest ustawione domyslnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 no to ja nie wiem panowie o co wam chodzi :( kodowanie nastawilem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ...mozna dac jeszcze wiekszego kopa XPekowi... JESZCZE ???? to on juz ma kopa ??? :o zartujesz chyba ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ...mozna dac jeszcze wiekszego kopa XPekowi... JESZCZE ???? to on juz ma kopa ??? :o zartujesz chyba ?? :P heh myslalem o moim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 no to ja nie wiem panowie o co wam chodzi :( kodowanie nastawilem...a ja nie wiem co ty nastawiles :) moze zmieniles u siebie w przegladarce na ISO? to jakby nie rozwiazuje problemu... Sciagnij sobie program Ogonki97, ktory w kilka klikniec przekonwertuje dowolna ilosc plikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...