SZTANGIEL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 poserwisowe.sprawdziłem 15 i juz mnie paluchy bola.wentyle chodza ale monit nie wstaje.jak myslicie sprawdzac dalej czy opchnac je.ktos cos wie o prockach poserwisowych?dlaczego sa sprzedawane skoro nie działaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ile za to dałes kasy?? Sprawdź czy jakiś procek z góry nie jest spalony, albo nie jest ubity Jeśli tak jest to wrzuc ten proc co nie wyglada na spalonego moze będzie chodzić?? A tak pozatym pierwszy raz się z takim czymś spotkałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 poserwisowe to niedziałąjące. przecież nie naprawią procka, nie da się. to są procki, które zostały wymienione ludziom na nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 zaden nie jest spalony.smug nie ma.dałem 399zl.wentylatory chodza ,diody sie pala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a dostales tez 50 wentylatorów?? Bo jak same proce to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: niewiem komu to sprzedasz. Chyba ze gdzies na allegro :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 taki byl zamysł.kupic i pchnac na allegro.tylko tam mozna takie cus sprzedac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a za ile taką jedną sztukę?? same proce kupiłes czy tez z wentylatorami je dostałes ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 hmmm uszkodzone proce chcesz opychasc, czy to nie oszustwo q.r.w.a:[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 poserwisowe to niedziałąjące. przecież nie naprawią procka, nie da się. to są procki, które zostały wymienione ludziom na nowe. dokładnie tak SZTANGIEL ,bedziesz je na allegro opychał?? mam nadzieję ze chyba jako breloki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 moze jest tam jakiś mój. Athlon 1800+ 0.18um (taki brązowy) :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jakie to procki?? Moze ja od ciebie kupiłbym jedną lub 2sztuki na breloczek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 dokladnie - tez porosilbym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 sprzedaje jako uszkodzone.to nie oszustwo.sa to antki 1200 na allegro za 18zeta jeden.dla was taniej.swoja droga sobie tez zatrzymam na brelok haha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a ja moge sprzedać athlona 1800+ (0,18um) jak ktoś chce nie się zgłosi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a ja moge sprzedać athlona 1800+ (0,18um) jak ktoś chce nie się zgłosi :) Ile za niego byś chciał??? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 15zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 wow, jeszcze ożyje jak go zaniesiesz do fabryki AMD na pielgrzymkę ... :lol: a każdy z tych proców jest spalony. jak padł mój duron to na L7S7A2 zero obrazu na nmonicie a wiatraki chodziły - norma. na abicie "bios chcecksum error" i też wiatraki chodziły. padaki totalne żeś kupił :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 15zł Siem zastanowie,bo może bede mial gratisowo takiego za kilka dni. A w jakim stanie ten cpu?? ma nóżki i przynajmniej toche rdzenia?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 spoko spodziewałem sie tego ale i tak nie strace...tak mi sie wydaje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 SĄ NÓZKI I RDZEŃ JEST PRAWIE CAŁY (TROSZKE USZCZERBIONY) ZIELONY LAMIT MOGE CI SPUSCIC TE 3ZŁ JESZCZE :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 poserwisowe.sprawdziłem 15 i juz mnie paluchy bola.wentyle chodza ale monit nie wstaje.jak myslicie sprawdzac dalej czy opchnac je.ktos cos wie o prockach poserwisowych?dlaczego sa sprzedawane skoro nie działaja? To się nazywa odwaga w interesach! Kupiłeś 50 procków za 399 zł, a nawet nie wiedziałeś co znaczy "poserwisowe". :D No ale marketing masz dobry, kupiłeś "poserwisowe" sprzedajesz jako "nietestowane" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 SĄ NÓZKI I RDZEŃ JEST PRAWIE CAŁY (TROSZKE USZCZERBIONY) ZIELONY LAMIT MOGE CI SPUSCIC TE 3ZŁ JESZCZE :lol: OK! Dzięki! gdyby co to w przyszłym tygodniu się odezwe i jak sobie nie załatwie od kumpla to wezme tego od ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ok. nie ma sprawy a te procki kupiłes z coolerami czy tylko same proce??? bo się już któryś raz pytam i nie umie się dowiedziec :? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Sztangiel: one maja budowe ceramiczna? Bo ja jak robilem z Durona 600 breloczek to zlamalem 2 zwykle wiertla, dopiero diamentowym z trudem wywiercilem sobie dziurke na oczko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Sztangiel: one maja budowe ceramiczna? Bo ja jak robilem z Durona 600 breloczek to zlamalem 2 zwykle wiertla, dopiero diamentowym z trudem wywiercilem sobie dziurke na oczo :Dlepiej ja nie mówie ile się namęczyłem z wierceniem duraka 750 mhz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 eh Blue.... to ja ci odpowiem, domyslam sie ze kolega kupil te procesory na allegro bez coolerow, byla tam taka oferta, sam myslalem o ich zakupie i sprzedazy jako nietestowane :) malo to idiotow w naszej kochanej Polsce, wedlug mnie wyjdzie z tym na plus, tylko musi ta sprzedaz (oczywiscie na allegro) dobrze rozegrac, nic wiecej nie pisze... Powodzenia! PS. czemu sa sprzedawane.. bo zawsze znajdzie sie ktos, kto je kupi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 eh Blue.... to ja ci odpowiem, domyslam sie ze kolega kupil te procesory na allegro bez coolerow, byla tam taka oferta, sam myslalem o ich zakupie i sprzedazy jako nietestowane :) malo to idiotow w naszej kochanej Polsce, wedlug mnie wyjdzie z tym na plus, tylko musi ta sprzedaz (oczywiscie na allegro) dobrze rozegrac, nic wiecej nie pisze... Powodzenia! oczywiscie ze bez coolerów.kupiłem je jako poserwisowe i wiedziałem co to znaczy.moj kumpel kiedys kupił poserwisowe i kilka było sprawnych.ryzyko niewielkie nawet jesli wszystkie sa do bani.chocby na breloczki sie sprzeda.ludzie nie spodziewałem sie ze nawet 5 sztuk z 50 bedzie sprawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 sprzedaje jako uszkodzone.to nie oszustwo.sa to antki 1200 na allegro za 18zeta jeden.dla was taniej.swoja droga sobie tez zatrzymam na brelok haha. nizle kombinujesz 399zł ,900zł 5stow do przodu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 sprzedaje jako uszkodzone.to nie oszustwo.sa to antki 1200 na allegro za 18zeta jeden.dla was taniej.swoja droga sobie tez zatrzymam na brelok haha. nizle kombinujesz 399zł ,900zł 5stow do przodu :lol: ..dwa do przodu, trzy do tyłu :lol: prawdziwy szolbiznes to przekulac sie po kilku serwisach i pozniej opchnac żniwo za cztery patyki jakiemus jeleniowi, wmawiajac mu przy tym ze moze niezle zarobic sprzedajac je jako breloki ..nie mowie ze sie nie da ale takie historie to sie czyta w spamiku od znajomych ziomkow. w kazdym razie powodzenia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 niesttey moze sie okazac ze nie znajdziesz 50 kupcow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...