Skocz do zawartości
SZTANGIEL

kupiłem 50 prockow...

Rekomendowane odpowiedzi

SID => czemu masz wybraniec pod nickiem??

I'm TheOne, TheOne of all people... Do you believe this? If you don't belivie remember: MATRIX has us.

Heh matrixowy fan ze mnie (no może nie tak źle :] )

a tak serio to z jakiej paki, bo modem nie jestes.
Nic nielegalnego - uwierz - ?????? już wie :) tylko jemu powiedzialem, jest na to prosty sposob.... powtarzam nic nielegalnego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SID => czemu masz wybraniec pod nickiem??

I'm TheOne, TheOne of all people... Do you believe this? If you don't belivie remember: MATRIX has us.

Heh matrixowy fan ze mnie (no może nie tak źle :] )

a tak serio to z jakiej paki, bo modem nie jestes.
Nic nielegalnego - uwierz - ?????? już wie :) tylko jemu powiedzialem, jest na to prosty sposob.... powtarzam nic nielegalnego :)
mozna prosciej bo moja zdolnosc abstrakcyjnego myslenia o tej porze nie bardzo chce dzialac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh - trzeba się znać - no dobra dam Ci wskazówkę: powtorz sobie wszystko o GIFach, avatarkach...Heh - trzeba się znać - no dobra dam Ci wskazówkę: powtorz sobie wszystko o GIFach, avatarkach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niesttey moze sie okazac ze nie znajdziesz 50 kupcow :/

to w takim razie mozesz je przewiercic i sprzedawac jako breloki do kluczy. 50 po 9 zeta za sztuke i wyjdziesz na swoje :). Ewentualnie stan na gieldzie z nimi i tam sprzedawaj :))).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi