k_luke Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Mam aktualnie SB Live 1024, zachciało mi się głośniczków 5.1, zatem którą kartę z tych dwóch wybrać? Czym się różni wersja Digital od normalnej, pewnie to już było :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja mialem w reku obydiwe karty i z tego co zauwazylem roznily sie tylko jedna rzecza 5.1 ma wejsce na panel a Digital tego wejscia nie posiada. No i sie troche softem roznily. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja mam 5.1 i glosniki Megaworks 510D i za <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie umie włączyć centralnego głosnika!!!! :cry: W tescie glosników od creativa gra!! :roll: A na sound stormie trzeba właczyc kanal srodkowy i wszystko gra az miło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...