narciarz Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 HEJ Czy opłaca sie przerobić CLAPA na quadro karte (podobno można przez przylutowanie paru rezystorów)????? Czy gry szbciej chodzą czy obraz 2d jest lepszy?? Jak to zrobić może jakies www???? Dzięki z góry wszytkim za jakieś odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 HEJ Czy opłaca sie przerobić CLAPA na quadro karte (podobno można przez przylutowanie paru rezystorów)????? Czy gry szbciej chodzą czy obraz 2d jest lepszy?? Jak to zrobić może jakies www???? Dzięki z góry wszytkim za jakieś odpowiedzi. Jesli nie korzystasz ze specjalistycznego oprogramowania OpenGL to nie warto. Nic nie zyskasz. Poza tym jak bardzo chcesz to istnieje soft do tego - nic nie trzeba lutowac ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Jak zrobisz na quadro to tylko lepiej będzie chodził w programach Cad-oskich, w 3 dmarkach i grach spadnie ci wydajność jak przerobisz na quadro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 ja przerobilem mojego CLAPA na Quadro poprzez przelutowywanie. Wydajnosc spadla o jakies ok.100pkt w 3dmarku ogolnie kicha jak sie Autocda nie uzywa. ponzniej odlutowalem i mam teraz znow Geforce :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...