KOstek Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Witam!! Mam pytanie czy to normalne ze na Athlonie Xp 1800+ i coolerze CoolerMaster Hcc-002 (150zł) mam temperature w stresie dochodzaca do 58stopni . A w normalnej pracy od 52-55?? Z gory dzieki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 temperatura nie zawsze zalezy od pieniedzy wydanych na coooler:D ma na to wplyw tez wiele innych czynnikow np. cyrkulacja powietrza w obuowie, predkosc wiatraczka. Do tego dochodzi jeszcze aura, u mnie w lecie temperatura podskoczyla w upalne dni nawet +10C :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 mam na Titanie TTC D5TB + wiatrak w obudowie takie same temp, wielokrotnie pisałem o tym na forum jak Ci się chce to odszukaj moje wcześniejsze posty (ok 2 tyg. temu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 popracuj nad temperaturą wewnątrz obudowy, to najbardziej wpływa na końcową temperaturę procka.. no i jeszcze jakiej pasty użyłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 popracuj nad temperaturą wewnątrz obudowy, to najbardziej wpływa na końcową temperaturę procka.. no i jeszcze jakiej pasty użyłeś? No wlasnie wdmuch i wydmuch jest wazny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOstek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Uzywam srebrnej pasty o nazwie Silver Grease czy cos w tym stylu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...