ade Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Kumapl kupil 9100 128mb i wsadzil to do plyty gigabyte bx2000+, oczywiwiscie nei dziala ma jakis konflikt przerwan!! Jak wsadze tam mojego gfa to lajt a korzyta z tych samych przerwan, radek w moim kompie tez smiga!!! Pomozcie!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Musisz tak pokombinowac aby karta nie miałą konfliktów ale jak to się robi ... :? ale jak nalezy to zrobić z tym zagadnieniem niech ci ktoś inny pomorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 9100 z BX dziala na 100%, zobacz moj podpis :D Sproboj ustawic przerwania recznie w biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ale ten pieprzony bios gigabyta nie ma mozliwosci ustawienia przerwan, jak wsadze gf2 to korzytsa z tych samych przerwan co ten radek niby nie moze, ju zmam dosyc HELP ME ps moja reputacja speca od sprzetu moze przez to sie zniszczyc;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Może zasiłka za słaba wszystko dostaje za małe napięcia i się syf robi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 sou zmien biosa ew. poszukaj opcji pnp system... i przestaw... ew wyjmij wszystko z kompa co by win wstal ustawisz recznie przerywanka w win i wlozys reszte spowro... w ten sposob sprawdzisz tez zasilke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A jak mam te przerwania ustawic. No i konflikt jest nie z karta dzwiekowe modem itp tylko z procesorem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 z procesorem ???? zciemniasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 no nie sciemniam 3x sprawdzalem!!!! pisz ekonflikt z p3 czy jakos tak jak wlacze moja karte to wspoldzieli zprockiem!!!! jaki przekret na maxa !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Miałem to samo na moim A-Trend 6220 v2.0 na BX z R 8500 :( Niestety, trzeba było wymienić płytę, bo radek był sprawny na innych kompach ( nie liczac BX-ów). Nic nie dało się zrobić :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 sprobuj zmienic opcje 'Asign IRQ...'. kumplowi pomoglo tylko ze nie na BX, a na jakims chipsecie VIA pod Cel2/P3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Po wielu probach wywnioskowalem co jest przyczynom ale dalej nie umie naprawic. Nie dzialaja karty ze 128mb, 64m,b karty dzialaja spoko i korzystaja z tych samych zasobow przerwan itp.!!! Co wtakim razie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ja miałem podobny przypadek ze swoim radkiem 7500. Włożyłem go w płytę Acorpa na BX-ie i komp nawet nie odpalił, chociaż wcześniej chodził z geforcem 256. To chyba wyklucza sprawę zasilania. Coś radki się gryzą ze starszymi płytami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 radki gryzą się ze wszystkim, nawet z niektórymi nowymi ... miałem jako drugi komp celerona 333 na i440BX i tam nie było "assign IRQ for VGA", tylko na VIA i SIS widziałem taką opcję. ne nmoże kumpel na 64 megową wersję wymienić? te 128 i tak mu nic nie daje a jeśli z 64 MB chodzi ... może rzeczywiście 128 MB bierze więcej prądu i wtedy komp głupieje ? (pamięć i inne rzeczy sypią błędami i nic się nie może ustawić). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Sprobujemy wymienic na 64mb, najlepiej na ti42000;) ma pdoobno cene;) za tego dal 415, a za 430 mozna kupic wtym samym sklepie prolinika ti4200 64mb;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 jasne że wymieniajcie na Ti4200. będzie sporo szybszy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...