Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

sorry ale ich [censored] ! ta obudowa kosztuje sprowadzona z czech z dowozem mniej niz 700zl ! wiem bo sie krecielm w tej sprawie ! jak ktos chce moge przeslac info dokladne z cenami ! kontakt na priva ! ceny sa w dolcach bez zasilaczy ! ludzi z max4 poprostu postukalo i powariowali ! w mailu sa podane dokladne koszty przesylki i kontakt ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8) za 2 tygodnie ( tak mi odpisal gosc od nich) beda mieli w 4MAX xasera II 5000 to samo co 6000 tylko czarny kolorek i stalowa fakt będzie miala te 13kg ale licze na znacznie nizsza cene bo ta jest zdeka zajebi....ta :evil .

Obawiam sie tylko jednego jak sie to wszystko podloczy do zasilania czy nie zagluszy odkurzacza na max obrotach (a mam odkurzacz z przed 10 lat :oops: ) bo to thermaltake przeciez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nie kupuj obudowy Thermaltake, juz lepiej sobie kupic orginalnego Chiefteca ;)

2. Zastanow sie nad Coolermasterem - ale sprowadzanym jakos, bo u nas jest przebitka chyba ze 100% od normalnej ceny

3. Nie wiem po ile jest VapoChill ?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie obudowa za 1000zl moze byc tylko zeby ona kosztowala w zeczywistosci 1000zl a 4max sprzedaje po chorych cenach !

Obudowy thermalteka 2x drozej !

enlight o jekies 50zl drozej !

niewiem jak inne ! ale prwnie cooler mastery tez z 2x drozej !

Oni sa popierniczeni!

BTW zamowilem w poniedzialek paczke a ta jeszcze nie doszle ! Jestem zbulwersowany !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...