$l@ven Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 To możliwe? Zaznaczam, że mam karte graficzną GeForce FX 5200 z wyjscie i wejściem TV, oraz z DVI. Do kamery można podłączyć dwa przewody (jeden video, drugi audio), które idą pod euro złącze. W Telewizorze otwarza sie bez problemow :wink: Prosze o porady w tej sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 namotales ... do gf nie podlaczysz 2 chinchy jeden to obraz drugi to fonia, wiec potrzebujesz przejsciowke chinch--->maly jack zebys mogl podlaczyc dzwiek do karty dzwiekowej co do samego podlaczania to Ci nie pomoge bo ja zgrywalem z tuneraTV ale jakby co to wal moze uda mi sie cos pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomas Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Witam, Nie powinno być żadnego problemu z przegraniem z kamery na kompa. Sam to praktykowalem. Przegrywałem z kamery analogowej na kompa, a posiadam GF Ti4200 z wejsciem i wyjsciem (VIVO). Co do dźwieku to raczej będziesz musiał go podpiąc do swojej karty muzycznej ale nie jest to chyba problem. Obraz i dzwięk zgrane z bardzo dobrą jakością. Zaznaczam, ze w kamerze mam tylko wyjscie video i audio na chinch`e. W karcie mam wejscie Composite Video i dodatkowo przejsciowke 9pin na 2 razy 4pin s-video. Miałem trochę problemów ze zdobyciem przejsciówki s-video - 2xchinch wiec sam sobie taka zrobilem i wszystko chodzi bez problemow. :lol: Ważne jest tylko abyś w programie do przechwytywania wideo, właściwie ustawił źródło sygnału video i audio. Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 To możliwe? Zaznaczam, że mam karte graficzną GeForce FX 5200 z wyjscie i wejściem TV, oraz z DVI. Do kamery można podłączyć dwa przewody (jeden video, drugi audio), które idą pod euro złącze. W Telewizorze otwarza sie bez problemow :wink: Prosze o porady w tej sprawie. Nie ma żadnego problemu. Fakt, że ja mam Ati vivo ale w GeForce będzie podobnie. Podłączasz wyjście z kamery audio do karty dźwiękowej, a wyjście video do karty (przez przejściówkę, albo bez - w zależności od tego jakie masz gniazdo na karcie i kamerze). Odpowiedni program i wsio śmiga. Niektórzy sprzedawcy w sklepach twierdzą, że będzie duże opóźnienie dźwięku w stosunku do obrazu - ale ja nie zauważyłem aby coś takiego wystąpiło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...