Sid Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Dajcie linki gdzie można znaleźć darmowe konta email o dużej pojemności (> 50MB, 100 juz lepsze a nieograniczone cool ale takowych chyba nie ma). Niby na poland.com jest nieograniczone ale ja szukałem i chyba już nie rejestrują... Mogą być zagraniczne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ale i lepsze warunki tym wiecej spamu, wiec polecam o2.pl bo przynajmniej spamu niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Byle spam maly bo chce sobie np jakies pliki wysylac na konto - dlatego duzo miejsca... A co do o2.pl lub tlen.pl to racja - ale wedlug moich doswiadczen interia najszybciej dziala (tzn roznice sa nieduze ale tam szybko dochodza listy ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 skrzynka.pl (100MB chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Poland.com kiedys wielbiłem ;) teraz o nim nie pamietałem juz.. kicha sie zrobiła z nia szkrzynka.pl - płatne :( :> ps. ja ostatnio dostałem w konta, jedno 50MBa drugie? nie wiem jak pojemne ale w fajnej domenie :) taka wizytowka ;) mniam ;) ale co sie bede chwalic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A jeszcze jakieś znacie - i czy na polnd.com mozna sie moze jeszcze rejestrowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 www.notofrugo.pl :P domenka w @frugo.pl hihhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 www.za-free.com tam masz pelno darmowych kont email Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Dzis dostałem cynk do fajnego konta ;) tylko 20MB ale lespze to niz te z wp.pl np.. :) www.webpl.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 f.pl w sumie bardzo fajne skrzynki :) 50MB, konto z shellem i darmowe !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zalujesz 50zl rocznie na porzadne konto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 f.pl w sumie bardzo fajne skrzynki :) 50MB, konto z shellem i darmowe !! Jeszcze nie z shellem ;) Dzisiaj założyłem tam skrzynke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 wlasnie darmowe konta shell gdzie takie cus mozna znalesc o ile jeszcze isntnieją :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 http://www.darmowe.of.pl/ wielka baza danych o wszelkich darmowych usługach internetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 na www.f.pl niedlugo maja dawac darmowe shelle - bo to jest dawna stronka free.net czy jakoś tak zreszta poczytajcie na www.f.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 wlasnie darmowe konta shell gdzie takie cus mozna znalesc o ile jeszcze isntnieją :( istnieja (przynajmniej mi udalo sie jedno znalesc):> www.titanix.net - proces rejestracji nie jest krotki ale oplacalny... ;/ chodziaz jak chcesz sie laczyc przez polskie servery ircnetu to nic z tego:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...