Grzechu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 No właśnie jakich używacie baterii tego typu? Kupiłem ostatnio baterie AAA Philips Long life do mojego cyfraka i muszę powiedzieć, że nie są zbyt wydajne. Toshiba alkaline biją je na głowe. Więc jakie baterie mam kupować, dopóki nie naciągne matki na akumulatorki i ładowarkę :?: Dzięki Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Polecam najtańsze alkaliczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 najlepiej nie kupuj wcale i dozbieraj szybko do akumlatorków to będzie najlebsze wyjście 4 akumlatorki + ładowarka to koszt 80-120zł P.S. Są dwa rodzaje akumlatorków: akumlatorki które morzna naładować ok. 700x i akumlatorki które morzna naładować ok. 4000x wiadomo które lebsze i drorzsze ja używam tylko akumlatorków mama kupiłą chyba z 16 takich bateryjek i już od 5 lat nie kupowaliśmy żadnych baterii paluszków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 j.w. mam takich 3 pary i od 1987 innych bateryjek ladowalnych nie qpuje - panasłoniki 1850 i 800 Mha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 No właśnie jakich używacie baterii tego typu? Kupiłem ostatnio baterie AAA Philips Long life do mojego cyfraka i muszę powiedzieć, że nie są zbyt wydajne. Toshiba alkaline biją je na głowe. Więc jakie baterie mam kupować, dopóki nie naciągne matki na akumulatorki i ładowarkę :?: Dzięki Pozdro. Wytrzymałość zależy WYŁĄCZNIE od ich pojemności i tylko na to się zwraca uwagę przy kupnie baterii. Jeśli bateria ma 900mAh to raczej średnio będzie trzymać, ale już baterie 2100mAh potrafią wytrzymać parę godzin ciągłego robienia zdjęć (i to z pełną opcją, czyli błyskiem i ekranikiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 No właśnie jakich używacie baterii tego typu? Kupiłem ostatnio baterie AAA Philips Long life do mojego cyfraka i muszę powiedzieć, że nie są zbyt wydajne. Toshiba alkaline biją je na głowe. Więc jakie baterie mam kupować, dopóki nie naciągne matki na akumulatorki i ładowarkę :?: Dzięki Pozdro. Wytrzymałość zależy WYŁĄCZNIE od ich pojemności i tylko na to się zwraca uwagę przy kupnie baterii. Jeśli bateria ma 900mAh to raczej średnio będzie trzymać, ale już baterie 2100mAh potrafią wytrzymać parę godzin ciągłego robienia zdjęć (i to z pełną opcją, czyli błyskiem i ekranikiem). Tego nie wiedziałem :oops: ale dzieki na pewno teraz mi sie te informacje przydadzą. Szkoda, że matki teraz nie naciagne na te akumulatorki i ładowarkę :( i musze na zwykłych jechac. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Jelsi chodzi o paluszki R6 to tu widziałem spoko"mocarzy" ;) www.conrad.pl BArdzo pojemnych ... 2 amperowych. Stad tez mozesz sie rozeznac jakich najpojemniejszych szukac dla siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...