ahu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 http://free.of.pl/g/guest/mesco - prosze o ocene calosci (strony/loga), chodzi mi glownie o to jak sie prezentuje wizualnie, na tresc nie zwracajcie uwagi bo wstawilem tam byle co. Wszelkie uwagi co do wygladu mile widziane 8) Dodam, ze grafa nie miala byc wspaniala, aczkolwiek nie razaca w oczy, glownie chodzi o pozniejsze zaprezentowanie informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Niezła strona, ale moim zdaniem troce zacimna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 :/ strona nieco za szara jak dla mnie oraz te linki lepiej jak by se znajdowały blizej srodka :? 4- bo ta szarosc mnei przeraza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 rozjasnilem troche kolor glownej tabeli, no ale coz kwestia gustu, mi sie podoba na szaro 8). Dzieki za opinnie, Pozdr. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Logo jest takie jakieś rozmazane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 fajna w swojej prostocie - przyznaj ale rzeczywiscie deczko za mdła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 jak dla mnie to za jasna a pozatym to ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Napis Mesco rozmazany, troche zbyt jednolita tonacja barw. 4- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 czcionka jakby była biała to by było lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...