Skocz do zawartości
Sid

Ocencie stronke...

Rekomendowane odpowiedzi

hmm tez mi sie podoba:

"Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Host '213.218.116.147' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /var/lib/apache/htdocs/prvengine/index.php3 on line 21

Nie moge sie polaczyc z SQL."

hm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pewnie jakiś błąd serwera - moja strona nie korzysta z mysql-a :lol:

A co do prac to ja jestem po prostu leń - robie jedna stronke o Matrixie ale sam na razie i nie chce mi sie samemu... Moiże ktoś chętny - design już jest tu > www.sid.scrypty.com/nowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm tez mi sie podoba: 

"Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Host '213.218.116.147' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /var/lib/apache/htdocs/prvengine/index.php3 on line 21

Nie moge sie polaczyc z SQL."

hm

no mam to samo ........ SERWER SQL musi się dupić

Ale strona fajna tylko niewiem czegoś mi na niej brakuje ale niewiem co .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz dziala. jedna rzecz, jezeli przy 1024x768 nie wcisnie sie F11 to napis "Design by Sid" nie jest widoczny. a strony przewinac sie nie da...

poza tym bardzo ladna, przejrzysta, estetyczna, bez zbednych wodotryskow. gratz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ujme to tak....

grafa -> nie podoba mi sie (nie lubie fioletowego :P)

txt -> moze byc (przy linkach wg mnie powinienes zrobic tak, ze jezeli jest link to bez podkreslenia, a jak sie na niego najedzie to sie robi podkreslenie)

uklad -> ramki to staroc :P

ogol.... 6+/10

btw, jezeli wyskakuje blad o MySQL to oznacza, ze gdzies masz zadeklarowane...... samo z siebie nie wyskakuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ujme to tak....

grafa -> nie podoba mi sie (nie lubie fioletowego :P)

txt -> moze byc (przy linkach wg mnie powinienes zrobic tak, ze jezeli jest link to bez podkreslenia, a jak sie na niego najedzie to sie robi podkreslenie)

uklad -> ramki to staroc :P 

ogol.... 6+/10

btw, jezeli wyskakuje blad o MySQL to oznacza, ze gdzies masz zadeklarowane...... samo z siebie nie wyskakuje ;)

Nie ma na mojej stronie ani grama ramki (przyp. Sid) To są tabele a scrool jest zrobiony przez scrollowany <DIV> :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi