Sid Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ostatnio duzo osob tutaj prosi o ocene strony wiec ja ja też prosze ;) www.sid.hp.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 dodalem wpis komentujacy strone w ksiedze gosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 dla mnie wyjebioza ;P sam zaczne chyba robic moja stronke ;p bo ostatnio mam sporo czasu ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 mi sie podoba bez niepotrzebnych dodatkow spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 mi sie tez podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 bardzo fajny dizajn PS. No niezła średnia 5,07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A co ??? Tesh się wpisałem :) A stronke oceniam na 5 małym minusikiem za brak prac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Coll stronka nir ma co marudzić wszystko oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Sid Gratulacje, bardzo mi się podoba, przede wszystkim przejrzysta, mógłbym dać małego minusika za to przewijanie, że ta ramka nie jest rochę wyżej, bo końca nie widać, no cóż moze tak miało byćw zamizerzeniach autora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 mi tez sie podoba wszystko ladne widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 hmm tez mi sie podoba: "Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Host '213.218.116.147' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /var/lib/apache/htdocs/prvengine/index.php3 on line 21 Nie moge sie polaczyc z SQL." hm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 To pewnie jakiś błąd serwera - moja strona nie korzysta z mysql-a :lol: A co do prac to ja jestem po prostu leń - robie jedna stronke o Matrixie ale sam na razie i nie chce mi sie samemu... Moiże ktoś chętny - design już jest tu > www.sid.scrypty.com/nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 hmm tez mi sie podoba: "Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Host '213.218.116.147' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /var/lib/apache/htdocs/prvengine/index.php3 on line 21 Nie moge sie polaczyc z SQL." hm no mam to samo ........ SERWER SQL musi się dupić Ale strona fajna tylko niewiem czegoś mi na niej brakuje ale niewiem co ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Heheh na tym serwerku nawet do mysqla nie mam dostępu ;) co dopiero zeby go uzywac - moze przejdzie... a sprobujcie bezposrednio www.sid.scrypty.com/sid.hp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 juz dziala. jedna rzecz, jezeli przy 1024x768 nie wcisnie sie F11 to napis "Design by Sid" nie jest widoczny. a strony przewinac sie nie da... poza tym bardzo ladna, przejrzysta, estetyczna, bez zbednych wodotryskow. gratz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Brawo. Fajna strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 strona na 3 w skali szkolnej czyli do 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 nie pisz "dizajn baj sid.." jednoczesnie kradnac grafike z http://www.sunshine-live.de/ pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 w linkach masz nazwe forum.tweak.com ale i tak dziala; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 nie pisz "dizajn baj sid.." jednoczesnie kradnac grafike z http://www.sunshine-live.de/ pzdr. Kilka błędów jest - poza tym dzieciak by sunshine ale DESIGN by Sid :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Grafika 10/10 Info 4+/10 Jeśli uzupełnisz strone o pare ciekawych rzeczy itp. to ta strona będzie the best wśród "My homepage" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 nice, chodziaz moglbys jeszcze dodac pare grafik dla ladniejszego efektu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ogolem stronke oceniam 6/10 :twisted: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 4+ - ten dzieciak mi sie nie podoba :/ Dodał bym wpis ale widze ze podaje ip wiec .. :) Ale stronka spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ujme to tak.... grafa -> nie podoba mi sie (nie lubie fioletowego :P) txt -> moze byc (przy linkach wg mnie powinienes zrobic tak, ze jezeli jest link to bez podkreslenia, a jak sie na niego najedzie to sie robi podkreslenie) uklad -> ramki to staroc :P ogol.... 6+/10 btw, jezeli wyskakuje blad o MySQL to oznacza, ze gdzies masz zadeklarowane...... samo z siebie nie wyskakuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ujme to tak.... grafa -> nie podoba mi sie (nie lubie fioletowego :P) txt -> moze byc (przy linkach wg mnie powinienes zrobic tak, ze jezeli jest link to bez podkreslenia, a jak sie na niego najedzie to sie robi podkreslenie) uklad -> ramki to staroc :P ogol.... 6+/10 btw, jezeli wyskakuje blad o MySQL to oznacza, ze gdzies masz zadeklarowane...... samo z siebie nie wyskakuje ;) Nie ma na mojej stronie ani grama ramki (przyp. Sid) To są tabele a scrool jest zrobiony przez scrollowany <DIV> :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a to sorka :) nia patrzalem na zrodlo :P to wtedy ocena to 7+ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 te scrolle tez bym wywalil, chodziaz rozumiem ze nie chciales przyslonic textem dzieciaka;] ogolnie podoba mi sie i wyrazam tylko swoja koncepcje:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Musze podciac Design By sid i inaczej napisać żeby się w przeglądarce mieściła stronka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 u mnie na 1200x1024 sie miesci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...