Kristof Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Witam! Od wczoraj stalem sie szczesliwym lub nieszczesliwym (jeszcze nie wiem) posiadaczem win XP Pro. Ale do rzeczy podczas pisania postow na roznych forach ale nie wszystkich po napisianiu posta i kliknieciu na wyslij komputer mi sie automatycznie resetuje i po ponowynym uruchomieniu wlacza sie scandisc. Wiec nie idzie nic napisac Co to moze byc ktos sie spotkal z takim przypadkiem? Drugie pytanko co zrobic aby po dluzszej nieobecnosci przy kompie xp nie wracal do okna logowania uzytkownikow? Jesli cos napisalem niezrozumiale to pytac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 zaskoczyles mnie z tymi resetami przy forum a co to powrotu do ekranu logowania to mozna to przestawic gdzies w systemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 no wlasnie slyszalem ze mozna ale szukalem szukalem i nie znalazlem :evil: moze ktos bedzie pamietal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Własciwosci ekrany>>Wygaszacz ekranu. Odznacz Po wznowieniu wyswietl ekran powitalny.Własciwosci ekrany>>Wygaszacz ekranu. Odznacz Po wznowieniu wyswietl ekran powitalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 dzieki wielkie teraz jakby ktos wiedzial co sie dzieje z tymi resetami :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja wiem mialem tak, ale tylko jesli uzywalem DC w trybie active. Service Pack 1 powinien pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a skad go zassac?? moze jakis link... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a skad go zassac?? moze jakis link... www.microsoft.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Chcialem sobie nalozyc sp1 na xp ale podczas instalacji napisal mi komunikat ze mam nie autentyczny egzemlarz xp i mam sie skontaktowac z microsoftem :lol: jak to ominac aby moc zainstalowac tego sp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Chcialem sobie nalozyc sp1 na xp ale podczas instalacji napisal mi komunikat ze mam nie autentyczny egzemlarz xp i mam sie skontaktowac z microsoftem :lol: jak to ominac aby moc zainstalowac tego sp? Musisz zmienić seriala windowsa na jakiś z poza "czarnej listy", zaimplementowanej w service packu. Potrzebujesz tegoż seriala i programiku do jego zmiany. Problematyka poruszana już była wielokrotnie na forum -- wystarczy użyć wyszukiwarki. Ja mogę podać tak: www.tweaktown.com -- znalezienie tam tego zajmuje mi 30 s. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 masz moze ten programik do zmiany cdkeya..moglbys podeslac na krzysiek@di.pl slabo znam angielski :cry: i jesli mam xp prof. a bede mial cdkeya z xp home to nie spowoduje to jakiegos konfliktu podczas instalacji sp1 i pozniej jakis problemow z systemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 masz moze ten programik do zmiany cdkeya..moglbys podeslac na krzysiek@di.pl slabo znam angielski :cry: i jesli mam xp prof. a bede mial cdkeya z xp home to nie spowoduje to jakiegos konfliktu podczas instalacji sp1 i pozniej jakis problemow z systemem? A nie podałeś aby źle maila? nie powinno być @sdi.pl? Na razie poszło na ten, co podałeś ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Dobrego maila podalem :D doszlo dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...