Skocz do zawartości
Kristof

Dziwny problem w XP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od wczoraj stalem sie szczesliwym lub nieszczesliwym (jeszcze nie wiem) posiadaczem win XP Pro.

Ale do rzeczy podczas pisania postow na roznych forach ale nie wszystkich po napisianiu posta i kliknieciu na wyslij komputer mi sie automatycznie resetuje i po ponowynym uruchomieniu wlacza sie scandisc. Wiec nie idzie nic napisac

Co to moze byc ktos sie spotkal z takim przypadkiem?

Drugie pytanko co zrobic aby po dluzszej nieobecnosci przy kompie xp nie wracal do okna logowania uzytkownikow?

Jesli cos napisalem niezrozumiale to pytac :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem sobie nalozyc sp1 na xp ale podczas instalacji napisal mi komunikat ze mam nie autentyczny egzemlarz xp i mam sie skontaktowac z microsoftem :lol:  jak to ominac aby moc zainstalowac tego sp?

Musisz zmienić seriala windowsa na jakiś z poza "czarnej listy", zaimplementowanej w service packu. Potrzebujesz tegoż seriala i programiku do jego zmiany. Problematyka poruszana już była wielokrotnie na forum -- wystarczy użyć wyszukiwarki.

Ja mogę podać tak: www.tweaktown.com -- znalezienie tam tego zajmuje mi 30 s. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz moze ten programik do zmiany cdkeya..moglbys podeslac na krzysiek@di.pl slabo znam angielski :cry: i jesli mam xp prof. a bede mial cdkeya z xp home to nie spowoduje to jakiegos konfliktu podczas instalacji sp1 i pozniej jakis problemow z systemem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz moze ten programik do zmiany cdkeya..moglbys podeslac na krzysiek@di.pl slabo znam angielski :cry:  i jesli mam xp prof. a bede mial cdkeya z xp home to nie spowoduje to jakiegos konfliktu podczas instalacji sp1 i pozniej jakis problemow z systemem?

A nie podałeś aby źle maila? nie powinno być @sdi.pl? Na razie poszło na ten, co podałeś ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi