Micuel Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ma ktoś juz ten dysk :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 a cio to:D 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Na stronie www.seagate.com są w katalogu 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ten dysk bedzie troche kosztowal, watpie zeby ktos chcial teraz wydac 1000 zeta na dysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ja mam dwie dzialam na SErial Ata chcesz jedna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 kurde ledwo 4 wyszla a juz 5 pewnie za 3miechy 6...........mokputerowy swiat jest powalony.....chyba ze ktos ma na to pieniadze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ja mam dwie dzialam na SErial Ata chcesz jedna ?Uwierzyłby ci każdy :wink: tylko powiedz, zkąd masz płytę z Serial AtA :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ktos ma testy tego dysku ?? plyty juz sa nawet na tweaku wczoraj czy dis nie pamietam byly zdjecia dysku i plytki ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zanim Barracuda 5 bedzie dostepna w wersji SerialATA pokaze sie w normalnej wersji tylko nie wiem czy UDMA100 czy 133. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zanim Barracuda 5 bedzie dostepna w wersji SerialATA pokaze sie w normalnej wersji tylko nie wiem czy UDMA100 czy 133.Byl news na tweak - ATA 100 Jedynym producentem ktory zdecydowal sie na wsparcie 133 jest Maxtor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ten dysk bedzie troche kosztowal, watpie zeby ktos chcial teraz wydac 1000 zeta na dysk. Nie wydaje mnie sie . B V zacznie sie od 40 GB wiec dosc jasne jest ze nie moze kosztowac fortuny ... :wink: moze piatka bedzie lepiej dzialala w raidzie :) sie pozyje sie zobaczy... No znalazlem nowe B V maja byc okolo 10$ drozsze od IV "The Barracuda V drives are said to cost only $10 more than the current ATA100 Barracuda IV drives and will initially be released at 80~120GB capacities" Na stronach seagate sa tez 40GB wiec beda od 40GB do 120 GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zanim Barracuda 5 bedzie dostepna w wersji SerialATA pokaze sie w normalnej wersji tylko nie wiem czy UDMA100 czy 133.Byl news na tweak - ATA 100 Jedynym producentem ktory zdecydowal sie na wsparcie 133 jest Maxtor Ja wlasnie wczoraj kupilem Maxtora 80GB 7200 UDMA133, moglem brac Barracude ale mam BIII 20GB, BIV 40GB to poczekam na BV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 to chyba tu chodzi ze barracuda chodzi na ata V czyli ata100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 podobnio chodzi i tak i tak :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 kurde ledwo 4 wyszla a juz 5 pewnie za 3miechy 6...........mokputerowy swiat jest powalony.....chyba ze ktos ma na to pieniadze :lol: Ledwo ??? Będzie coś koło roku ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Barracuda 5 ma być na ATA100, a nie 133 - tak jak powiedział Marco jedynym który zdecydował się na ata133 jest maxtor. Ale barracudy w późniejszym terminie maje też być produkowane na SerialATA hehe imają mić 8mb bufora - to musi wymiatać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Oby tylko nie formatowala sie 90 minut jak pierwsze 4-ki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...