tobiasz15 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Witam tużo moje ostatnie plany wymaiany całych bebechów kompa nie powiodły sie z braku $$ i chetnego na moje stare bebechy:) jako że u mnie cinko zawsze z kasą (15lat) bo jak wiecie laski też kosztują 8) hyh :wink: ostatnio miałem przypływ gotówki:) a mianowicie 100zl :D łooo dużo nie hyhy;-) no dla mnie to dość sporo tak wiec pomyslałem i wymiśliłem ze sprzedam moje stare mabo Matsonik sis730s VGA (grafa ciągnieGTA3/WC/UT2k3/i pare innych gierekw max-low) LAN.Audio 2xPCI, 1X AGP 4x za jakieś 170zł?! zracji ze jest tam grafa a nowa taka płytka to cos koło230zł razem z tym lub osobno che oplylić 384SDR PC-133 (256SDR SPECTEC na gwarancji jeszczy chyba 1,5rocznej i 128MB NONAME) tak razem hmm może 160zł??? czyli wychodzi 340zł+moje 100zł=420zł a na allegro upatrzyłem używanego solteka na KT400 (Soltek SL-75FRV) za 210zł i 256DDR pc-333mhz KINGSTONA za 170zł i co o tym myslicie?? jakieś sugestie?? porady:? jade niestety jak na razie jeszcze na Codegenia 250W:P czy po przesiadce ta zasiłka wytrzyma jeszcze troche?? do wymaiany?? bo wiem ze DDR wiecej prądu zrą.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Sorrry że nie na temat ale laski faktycznie kosztują :P teraz mam właśnie takie wydatki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Płyta, jesli na VIA to IMHO tylko Abit albo Epox. Np. Abit KX - http://allegro.pl/show_item.php?item=15056921 Abit KD7 - musisz poszukac jakiejs okazji :? Epox 8K3AE - http://allegro.pl/show_item.php?item=15075717 Epox 8K9A. - http://allegro.pl/show_item.php?item=14991868 (potarguj sie z kolesiem, napewno spsci cene :) ) Pamieci TwinMOS na Mtec'ach albo Winbond'ach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 sorry twin ale jedna płytka to jest KT333 a za droga gosciu che tyle co za nforce 2 :P a to przecież tez to samo KT400 imoch o 150zł za drogie jak myslicie? czy ta płytkaj est oki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 słuchajcie czy te ceny co podałem są ok??? bo che zeby mi to ktoś kupił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Twoja decyzja, ja polecam te modele. Masz jakies uprzedzenia do KT333? :> Poczytaj watek o Abicie Kx7, a przekonasz sie co ta plyta potrafi, smiem twierdzic ze jest lepszy od proponowanego przez Ciebie Solteka. A Epox rowniez jest dobrą konstrukcją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja mam nową kt 400 epox 8k9a za 320zł cool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...