Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 W tym tygodniu jade po kolumienki (Altus 140) i końcówke mocy Blaupunkt MA-240 2x100W 4ohm (jest to normalna końcówka do wzmacniaczy a nie do samochodu ;) ). Tylko jest jeden kłopot - końcówka ta nie ma regulacji mocy :( . Bawiłem się panelem sterowania NVIDIA nForce ale nie sądze żeby tam mi się udało bardzo dokładnie ustawić głośność :( Próbowałem, pół kreski wyżej i głośniki grają 2 razy głośniej :( Czy jest jakiś regulator do Windows'a który pozwala bardzo dokładnie regoulować moc???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Potencjometr 2x47k i po kłopocie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A gdzie go wstawić???? Całkiem dobry pomysł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Altusy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15017430 Końcówka: http://www.springair.org/index.html?d_1843...MA_24024516.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 dokladnie albo sobie zrob front panel w PC z potencjometrem stereo 2x47k najlepiej logarytmicczny, albo zrob sobie mala przystawke do wzmacniacza, polecam zastsowanie wtornika na jakims dobrym wzmacniaczu operacyjnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Może jakiś wzory czy coś w tym stylu.Może jakiś wzory czy coś w tym stylu. BTW jak byście mieli sprzedawać taką końcówkę w stanie idealnym to za ile??? Ja ją kupuje po zajebiście niskiej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 dokladnie albo sobie zrob front panel w PC z potencjometrem stereo 2x47k najlepiej logarytmicczny, albo zrob sobie mala przystawke do wzmacniacza, polecam zastsowanie wtornika na jakims dobrym wzmacniaczu operacyjnym. No najlepiej na OPA627BP :) IMHO potencjometr wystarczy 2x47k B Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ale gdzie ten potencjometr trzeba umieścić????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Na wejsciu wzmacniacza. Tak to ma wygladac: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ups ale wielkie, sorry Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Wielkie dzięki. Już wiem o co chodzi. Można już zamknąć temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...