dns Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 witam.... cholera mnie juz bierze odnosnie tej kwestii....szukalem na forum i znalazlem pare watkow...ale i tak nie moge nic nagrac.. sciagnalem nowy windows media recorder 8.0 ale za cholere nie moge tym czyms nic nagrac...ustawia sie w tryb record i niby nagrywa ale rozmiar pliku pozostaje zerowy..... wie ktos moze jak to zrobic.?? poszukuje raczej jakiegos plugina do winampa czy cuś zeby nargac sobie muzyczke z radia winampowego help!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightClubber Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Hejka. Ja do zgrywania dźwięku z różnych źródeł używam COWON Jet-Audio Extension. Można nagrywać w MP3, Real Audio, Wav, WMA. Wybierasz rodzaj kompresji, skąd ma zgrywać CD, line-in itp. Jeśli chodzi o bezpośrednie zgrywanie ze streamu to nie mam pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 halllo..............jesli ktos cos wie to niech powie....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Klikasz 2 razy na głosniczek przy zegarku, z menu opcje wybierasz własciwosci>nagrywanie zaznaczasz mixer stereo i mozesz nagrywac kazdy dzwięk który jest odtwarzany. Programów do tego są setki. Mozna uzyc nawet CDex(słuzy do ripowania CD i konwersjii wav>mp3 i odwrotnie, i nagrywania ze zródeł dzwięku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 rany..............chyba nie wyrazilem sie jasno........ chodzi mi o zrzucanie streamu z radia internetowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. do operacji na wavach i mp3 korzystam z soundforge'a ale o to mi teraz nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbts Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Mowisz i masz:D streamripper Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 bbts............mistrzu.......o to dokladnie chodzilo.......dzieki wielkie.....pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 rany..............chyba nie wyrazilem sie jasno........ chodzi mi o zrzucanie streamu z radia internetowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. do operacji na wavach i mp3 korzystam z soundforge'a ale o to mi teraz nie chodzi Ty chyba mnie nie zrozumiałeś. To co napisałem pozwala na nagrywanie z dowolnego zródła, z dowolnego programu, nawet nagranie dzwięku odtwarzanego bezposrednio ze strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbts Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 bbts............mistrzu.......o to dokladnie chodzilo.......dzieki wielkie.....pozdrawiamPolecam sie na przyszlosc :wink: :wink: Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ...... Mozna uzyc nawet CDex(słuzy do ripowania CD i konwersjii wav>mp3 i odwrotnie, i nagrywania ze zródeł dzwięku) czyli rozumiem ze w tym programie da sie ustawic ripowanie strumienia audio np. shoutcast'a??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ...... Mozna uzyc nawet CDex(słuzy do ripowania CD i konwersjii wav>mp3 i odwrotnie, i nagrywania ze zródeł dzwięku) czyli rozumiem ze w tym programie da sie ustawic ripowanie strumienia audio np. shoutcast'a??? TAK. Po prostu program potrafi nagrywać każdy aktualnie odtwarzany dzwięk w systemie. Nie ma znaczenia czy słucha sie radia w winampie, mediaplayerze, czy bezposrednio z www. Jedynym warunkiem działania jest uaktywnienie mixera stereo w opcjach nagrywania w regulacji głośnosci windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ja osobiscie uzywam Advanced MP3 WMA Recorder v3.7.7 i jestem z niego zadowolony tylko trzeba go "crackować". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...