jasiek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 jak w waszych nagrzewnicach sa rozmieszczone rurki ? Czy tak moze byc ? |O O O O | O O O |O O O O | O O O |O O O O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 u mnie są tak: |OOOOOOOOO| |OOOOOOOOO| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Mogą byc tak rozmieszczone rurki :). A tak BTW to http://forum.purepc.pl/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja proponuje wybrać płaskowniki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja proponuje wybrać płaskowniki 8)Nie rozumiem O co ci chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja proponuje wybrać płaskowniki 8)Nie rozumiem O co ci chodzi ? plaskownik = rurka o przekroju kwadratu ub prostokata. ma wieksza powierchnie oddawania ciepla i mniejsze opory niz rurka okragla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...