Radam87 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 Witam, czy karta może być uszkodzona? Jest tylko sterownik VGA, natomiast po instalacji sterownika producenta - starszych czy nowszych pojawia się czarny ekran podczas ładowania pulpitu, do momentu wczytywania logo Windows jest ok. Problem dotyczy na Windows 7 ale również na Windows 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2022 Witam karta ma już 10 lat, działa fajnie, zaczynają się problemy to nie ma co się zastanawiać, ani nie ma co oczekiwać ze będzie działać przez kolejne 10 lat, tylko trzeba poszukać czegoś młodszego. po instalacji sterownika i po załadowaniu się sytemu , sterownik chce kartę ustawić profil- zegary itd. i tu zaczyna się problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2022 Ja moją 7850 w podobnym przypadku reanimowałem opalarką, dział kilkanaście miesięcy jeszcze. Masz mało do stracenia, spróbuj;) Zdejmujesz chłodzenie, czyścisz starą pastę termoprzewodzącą, walisz po gpu i okolicach suszarką do włosów/opalarką i może się uda;) Po czy oczywiście nowa pasta przy zakładaniu chłodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2023 Mojego R9 270 też kiedyś grzałem w piekarniku i działa do dzisiaj, tyle że tylko od czasu do czasu ją używam. https://youtu.be/x1m5ZsweDEo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...