h3de Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Mam pytanie do wszystkich uzytkownikow serwisu. Jaka proponujecie plyty glowna do athlona 2500xp barton i dlaczego. Na jakim ma byc czipsecie:] i dlaczego. Z gory chcialem podziekowac wszystkim ktorzy wezma udzial w moim forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Chipset to z cala pewnoscia nForce2 Ultra 400. Ja osobiscie bede bral Asusa A7N8X (w miare tani, bez SoundStorma i ma pasywne chlodzenie NB). Jak chcesz miec zintegorwany dzwiek to bierz Abita NF7-S (SB MCP2-T) albo Asusa A7N8X Deluxe ew. Epox EP-8RDA+ albo Soltek a (wszystkie maja SB MCP-T). Jak bez dzwieku (wg mnie powinien ci ten live starczyc) to bierz Asusa albo Epox 8RDA (tylko, ze nie ma sieciowki) lub cos w podobnej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3de Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 nforce2 czy kt 400 co jest lepsze waszym zdaniem. W 80 & bede uzywal kompa do grania, mzoe to cos podpowie co mi bedzie najlepiej pasowac. Moge takze podac konfiguracje przykladowa PS. ni chce plyty z muzyka zintegrowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Nawet nie porownoj KT400 i nForca2. Takie porownanie nie ma sensu, juz predzej KT600 vs. nForce2 (chociaz i tak produkt VIA dostaje baty od nForca). Co do plyty to ci juz pisalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 1. lepszy jest nforce2 2. bedziesz krecil czy nie, tego proca ? 3. Ja proponuje Epox 8rda. 4. Szukaj ... na tym forum bylo o tym milion razy. 5. OT .. prosze wprowadzcie zakaz pisania postow przez tydzien nowym userom, wtedy kazdy bedzie mial szkole szukania za soba . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Jak chcesz grac w 80% to lepiej kup konsole ;) i zostaw sobie tego kompa co masz do pisania listow i surfowania po sieci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3de Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 tak bede go krecil od samego poczatku. Jakos na 3000+ poczatkowo mi sie wydaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3de Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a mzoe zaloze noe forum pc czy konsola ale to by bylo prostactwo :] moze pzesadzilem z tymi 80% 70 :]] ale pzrewaznie games. Zresza jak wyjdzie doom3 czy hl2 to niewiem czy tez nie bedziesz mial takiego bilansu siedzac przy grach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Było !!! Nie szukałeś?? :evil: PS. Abit NF7-S Epox 8RDA+ Fic Au13 Soltek 75FRN-2L/RL pozdro :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 5. OT .. prosze wprowadzcie zakaz pisania postow przez tydzien nowym userom, wtedy kazdy bedzie mial szkole szukania za soba .Hehe cos takiego jak okres probny by sie przydalo nawet bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 płyta oczywiście ze na nforce 2 ultra 400 a co do płyty zależy ile masz kasy Abit NF7-S 2.0rev. Epox RDA+ 2.0rev. Gigabyte ten nowy na nForce2 ultra 400 ma 2xdual ddr i dual bios no i oczywiście Soltek na nForce2 ultra super OC jest na niej podobno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 płyta oczywiście ze na nforce 2 ultra 400 a co do płyty zależy ile masz kasy Abit NF7-S 2.0rev. Epox RDA+ 2.0rev. Gigabyte ten nowy na nForce2 ultra 400 ma 2xdual ddr i dual bios no i oczywiście Soltek na nForce2 ultra super OC jest na niej podobno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 płyta oczywiście ze na nforce 2 ultra 400 a co do płyty zależy ile masz kasy Abit NF7-S 2.0rev. Epox RDA+ 2.0rev. Gigabyte ten nowy na nForce2 ultra 400 ma 2xdual ddr i dual bios no i oczywiście Soltek na nForce2 ultra super OC jest na niej podobno ...gdzie widziałeś tą rev.2.0 ? :? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 jak to gdzie?? w hurtowni :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 soltek -> bo ciagnie taaaakie fsb lub fic -> bo to dobra plyta rowniez do oc i jest tania Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 jak to gdzie?? w hurtowni :P Nie bawmy się w zgaduj-zgadulę tylko podaj konkretne namiary do tej hurtowni, w której można dostać Epoxa rev.2.0. :evil: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 w poniedziałek będe miec albo tego epoxa rev2 albo abita rev2 w pronoxie w K-CE. Jak nie będzie tego epoxa to dostane abita rev2 Ale powinien byc bo gosciu w sklepie gadał ze były Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Chipset to z cala pewnoscia nForce2 Ultra 400. Ja osobiscie bede bral Asusa A7N8X (w miare tani, bez SoundStorma i ma pasywne chlodzenie NB). Jak chcesz miec zintegorwany dzwiek to bierz Abita NF7-S (SB MCP2-T) albo Asusa A7N8X Deluxe ew. Epox EP-8RDA+ albo Soltek a (wszystkie maja SB MCP-T). Jak bez dzwieku (wg mnie powinien ci ten live starczyc) to bierz Asusa albo Epox 8RDA (tylko, ze nie ma sieciowki) lub cos w podobnej cenie. Gwoli scislosci, Soltek ma mostek polnocny MCP, a co za tym idzie nie posiada SoundStorma. Autor topicu niech troche sie wysili i poszuka w archiwum, wypowiedzi i opini jest mnostwo. h3de, mam nadzieje ze masz swiadomosc, ze zmiana procka i plyty nie da Ci nic, jesli nie zainwestujesz kasy w dobrą grafę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 w poniedziałek będe miec albo tego epoxa rev2 albo abita rev2 w pronoxie w K-CE. Jak nie będzie tego epoxa to dostane abita rev2 Ale powinien byc bo gosciu w sklepie gadał ze były Coś raczej ciężko mi w to uwierzyć...Fajnie by było dostać wreszcie tą rev.2.0 -sam bym ją sobie kupił :lol: Jak cosik to daj cynk! :P Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3de Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Oczywiscie twin ze wiem. Bedzie to GFfx 5600pro lub r9500. Nie chodzi mi o isanie ze musze tez zmienac karte tylko : POLECAJCIE PLYTY za co thx :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3de Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Oczywiscie twin ze wiem. Bedzie to GFfx 5600pro lub r9500. Nie chodzi mi o isanie ze musze tez zmienac karte tylko : POLECAJCIE PLYTY za co thx :]Oczywiscie twin ze wiem. Bedzie to GFfx 5600pro lub r9500. Nie chodzi mi o isanie ze musze tez zmienac karte tylko : POLECAJCIE PLYTY za co thx :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja proponuje poczekac az wyklaruje sie sprawa KT600 bo jak na razie to nic nie wiadomo. Wstrzymaj sie tydzien czy dwa niech pojawia sie w sieci jakies porownania KT600 z N-force2 i bedziesz wszystko wiedzial. Na chwile obecna rzadzi N-force2 (chociaz przewaga nad KT400 nie jest taka wielka jakby sie moglo wydawac, albo jakby chcieli userzy N-force2) tylko zastanow sie czy jak kupisz teraz mobo na n-force2 to nie bedziesz zalowal jak sie okaze ze KT600 jest lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja proponuje poczekac az wyklaruje sie sprawa KT600 bo jak na razie to nic nie wiadomo. Wstrzymaj sie tydzien czy dwa niech pojawia sie w sieci jakies porownania KT600 z N-force2 i bedziesz wszystko wiedzial. Na chwile obecna rzadzi N-force2 (chociaz przewaga nad KT400 nie jest taka wielka jakby sie moglo wydawac, albo jakby chcieli userzy N-force2) tylko zastanow sie czy jak kupisz teraz mobo na n-force2 to nie bedziesz zalowal jak sie okaze ze KT600 jest lepszy. przecież nforce2 jest lepszy od KT600 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja proponuje poczekac az wyklaruje sie sprawa KT600 bo jak na razie to nic nie wiadomo. Wstrzymaj sie tydzien czy dwa niech pojawia sie w sieci jakies porownania KT600 z N-force2 i bedziesz wszystko wiedzial. Na chwile obecna rzadzi N-force2 (chociaz przewaga nad KT400 nie jest taka wielka jakby sie moglo wydawac, albo jakby chcieli userzy N-force2) tylko zastanow sie czy jak kupisz teraz mobo na n-force2 to nie bedziesz zalowal jak sie okaze ze KT600 jest lepszy. przecież nforce2 jest lepszy od KT600 :roll: Siostra Ci powiedziala czy mama? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Moje 3 grosze: Polecam Abita NF-s rev.2 Dlaczego: 1.stabilna 2.dobrze wyposażona (m. in certyfikowany 6ch sound storm, firewire,serial ata, RAID,USB 2.0) 3.dobra do podkrecania 4. Na najlepszym chpsecie dla procesorów AMD tzn. Nforce2 ULTRA 5. Mój wynik w opisie tez mówi dlaczego Abit NF-s rev.2 A co do reszty jak dobrze poszukasz to znajdziesz więcej informacjii tylko skorzystac z opcjii "Szukaj" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 SZUKAJ, kilka linijek niżej taki sam wątek, wyżej przyklejone jeszcze raz i banan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...