C3buś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Pytam się tak z ciekawości: Pentiumy 4 mają zablokowany mnożnik. Czy da się go odblokować? W necie nic o tym nie ma... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Mają na stałe zablokowany mnożnik - i niczym tego nie zmienisz [chyba ;)] pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Jak nie ma to znaczy ze qrwa nie mozna. Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le co drugi dzien ktos sie o to pyta. Poszukac qrwa nie laska ?? Nawet w Faq o tym qrwa jest. Jesssuu ... siostro herbatke mietowa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 tak, mozna odblokowac-przeszlfiwowując rdzen na kryształ a potem kąpiel w roztworku potasu i sody oczyszczonej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3buś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Heh.. Neon wyluuuzuj :P z godzinkę po necie łaziłem i nie znalazłem informacji że NIE MOŻNA... Po prostu nic o tym nie było. Txn za info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A moj ma odblokowany ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 A moj ma odblokowany ;)sprzedaj lancer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...