easy Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 No to jedziem, dzis chciałe sobie podłączyc athlonika 1700XP na kompie kumpla duren 1300 256 DDR 400Mhz infeona E 8RDA+ rev 1.1, no to wyjołem durnia, wsadziłem antka radiatorek extra kabelek odpalam spoko biosik temp ok kolo 42 stopni, odpalam winde ok spoko, odpalam instalke 3dmarka nagle bach sam sie zresetował , WTF :?: no to bach wylaczylem go clear cmos, odpalam a tu post C1 jak dobrze pamietam, cos z pamieciami hmm, wsadziłem durnia 8O wszystko ok winda itp, wsadzam antka znowu to samo pamiec siedzi w banku nr 2, wsadziłem do 3 to samo?? Mozliwe ze antek jest walniety ?? zadnych uszkodzen mech nie widac nie pachnie spalenizna, radiatorek cieply podczas pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a i zapomnial bym slychac jeszcze delikatne pipanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 1) moze byc to wina jego plytyy glownej 2) moze byc to wina twojej plyty glownej. 3) moze byc to wina ramu. Ps. A po co wogole kombinujesz z tym prockiem ???:) :P Pozdrawiam Harry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Jaka masz plyta moze napisz. Wgrales najnowszy bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Testowałem na kumpla kompie bo u siebie nie mam jak nową płyte bede miał niedlugo, bios jest orginalny nie byl wgrywany nowy. To chyba wina proca bo teraz komp z nim wogole nie chce ruszyc tak jak by go nie było :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Jak ma stara plyte zze starym biosem to nie ruszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 bo? przecież 8RDA+ to nie jakiś zabytek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 A to co innego:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...