pako_kinG Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Mam kartę sapphire 9500 128MB 256Bit, i problem jest taki, że po zainstalowaniu omeg najnowszych i odblokowaniu 4 potoków, wszystko jest ok, tylko po włączeniu anty. i anzio pojawiają się dziwne artefakty?? What's up?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 karta spieprzona ale zawsze mozesz grac bez AA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Jesteśtego pewien? Może to wina czego innego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A da sięprzerobićRadeona tego co ja mam na 9800?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Lokknij na topic 9500@9700 moding, overclocking czy podobnie, tam masz dokładnie wyjasniony ten problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Jaki masz wynik w 3dmarku 2003?? czy mozesz podac linka bo znaleść nie moge pliz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...