benek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Biały silikon w te dziury wsadź...a dokladnie pasta silikonowa typu H - 5zl za 20g w sklepie elektronicznym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Chlopaki to jest pol biedy. Ja teraz w srode bede mial AthlonaXP1600+ i cos mi sie zdaje, ze mostki beda zaklejone...plomba gwarancyjna :cry: ...tak sie wycwanili chyba reed xp pisal ze ta plombe actiona (tez ja mam na L1) da sie skalpelem odlepic podazajac ja ALE NIE MOZNA TEJ PLOMBY GIĄC DO 90 stopni (kat prosty) i przylepic do czegos :)))) sprawdz ... daj znac czy sie udalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Chlopaki to jest pol biedy. Ja teraz w srode bede mial AthlonaXP1600+ i cos mi sie zdaje, ze mostki beda zaklejone...plomba gwarancyjna :cry: ...tak sie wycwanili chyba reed xp pisal ze ta plombe actiona (tez ja mam na L1) da sie skalpelem odlepic podazajac ja ALE NIE MOZNA TEJ PLOMBY GIĄC DO 90 stopni (kat prosty) i przylepic do czegos :)))) sprawdz ... daj znac czy sie udalo Ale wygrzebales starego posta :D. Mialem szczescie i plomba nie byla naklejona na L1!!!! Zreszta i tak mi to zwisa bo sie zastanawiam czy kupic AbitaKX133 za 469zł czy zmienic wszystko na Intela P41,8+MSi :D. PS: Erio twoj brat wrocil do polski moze w niedziele tydzien temu i pracowal w Sea World??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 nie... pracowal na budowie :) wrocil w niedziele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...