Skocz do zawartości
Wofek

Jak "bezpiecznie" odblokować mnożnik w ATHLONIE XP

Rekomendowane odpowiedzi

Chlopaki to jest pol biedy. Ja teraz w srode bede mial AthlonaXP1600+ i cos mi sie zdaje, ze mostki beda zaklejone...plomba gwarancyjna  :cry: ...tak sie wycwanili

chyba reed xp pisal ze ta plombe actiona (tez ja mam na L1) da sie skalpelem odlepic podazajac ja ALE NIE MOZNA TEJ PLOMBY GIĄC DO 90 stopni (kat prosty) i przylepic do czegos :)))) sprawdz ... daj znac czy sie udalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chlopaki to jest pol biedy. Ja teraz w srode bede mial AthlonaXP1600+ i cos mi sie zdaje, ze mostki beda zaklejone...plomba gwarancyjna  :cry: ...tak sie wycwanili

chyba reed xp pisal ze ta plombe actiona (tez ja mam na L1) da sie skalpelem odlepic podazajac ja ALE NIE MOZNA TEJ PLOMBY GIĄC DO 90 stopni (kat prosty) i przylepic do czegos :)))) sprawdz ... daj znac czy sie udalo

Ale wygrzebales starego posta :D. Mialem szczescie i plomba nie byla naklejona na L1!!!! Zreszta i tak mi to zwisa bo sie zastanawiam czy kupic AbitaKX133 za 469zł czy zmienic wszystko na Intela P41,8+MSi :D.

PS: Erio twoj brat wrocil do polski moze w niedziele tydzien temu i pracowal w Sea World???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...