mikaelus Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ha, właśnie wróciłem z meczu 2 rundy Pucharu Polski: Arka Gdynia - Wisła Kraków Wynik meczu 2:0 :D Arka też potrafi grać w piłkę :P PS. Ładne bluzgi leciały na liniowego :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 bueheheheheheh, Arka Gdynia! Arka Gdynia! :D Wislaka pewnie aura pogodowa przeszkadzala, albo sedzia nie ten=DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 byles na meczu..... widziales zadyme :?: bo mnie w gdyni nie bylo :( pozniej sie dowiedzialem, ze podobno jest duzo rannych i paru zabitych bo debile zaczeli rzucac w pociagi ktore przejezdzaly :? to prawda :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Z tą zadymą to w ogóle beka, bo dowiedziałem się o niej z radia jak do domu wróciłem :lol: Wracałem z buta, więc może przy pociągach coś więcej się działo? W każdym razie Wisła została wyelimnowana przez naszą Areczkę :) (LOL po prostu :lol:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ROTFL... ciekawe ile by Arka OMONIE rozwalila :lol: :lol: a tak BTW to 1 sklad gral :) :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Chyba cały pierwszy skład Wisły poza Brasilią tzn. takie gwiazdy jak Żurawski, Szymkowiak, Baszczyński, Pater itp. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Chyba cały pierwszy skład Wisły poza Brasilią tzn. takie gwiazdy jak Żurawski, Szymkowiak, Baszczyński, Pater itp. :Dnie no... trzeba bylo to nagrywac chetnie bym sobie poogladal :lol: ... a w pucharze polski nie ma juz rewanzy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Nie, nie ma właśnie :) Przynajmniej na tym etapie. W radiu (Zet ;)) mówili, że Wisła KO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1309...tn=Wiadomo%B6ci :D Potwierdzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 zawsze wiedzialem ze wisla to ..... ;P :] LEGIA LEGIA LEGIA LEGIA ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 zawsze wiedzialem ze wisla to ..... ;P :] LEGIA LEGIA LEGIA LEGIA ;) :D To się jeszcze przekonasz :twisted: Wisła pewnie odpuściła sobie leszczy z Arki i Puchar Polski, ważna jest Liga Mistrzów :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ROTFL... ciekawe ile by Arka OMONIE rozwalila :lol: :lol: a tak BTW to 1 sklad gral :) :?: :?: mozliwe ze by przegrala:] wiesz ze czasem uda sie wygrac z lepszym klubem ale jest to spowodowane albo niedyzpozycja tego lepszego albo szczesciem tego slabszego:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A co wyczyniała POGOŃ ??? Pogoń Szczecin 1-0 Groclin. Mi się wydaje ze to jest większe wydażenie !!! Chociaż dlamnie FORZA GÓRNIK ZABRZE !!! Promień Żary 2-7 Górnik Zabrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...