Celawak Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Mam całe albumy w formacie mp3 - jakim programem je " porozcinać" na poszczególne utwory. Pozdrawiam wszystkich Kampa :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 trzeba recznie za pomoca jakiegos trackera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Mam całe albumy w formacie mp3 - jakim programem je " porozcinać" na poszczególne utwory. Pozdrawiam wszystkich Kampa :roll: mozna uzyc do tego, np. Gold Wave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 mozna uzyc do tego, np. Gold Wave ...albo Cool Edit 2000... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 no dobra już sobie nie musicie nabijc postów, bo ja zacznę wypisywać wszystkie programy do edyscji audio a wtedy zamiast obecnych 200 postów będę miał 300 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8) ale się tych buziek narobiło ale nie przejmujcie się mną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 no dobra już sobie nie musicie nabijc postów, bo ja zacznę wypisywać wszystkie programy do edyscji audio a wtedy zamiast obecnych 200 postów będę miał 300 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8) ale się tych buziek narobiło ale nie przejmujcie się mną Zauwaz DJ ze nie mam ogromnej ilosci wyslanych postow na koncie... wiec z takimi pretensjami to nie do mnie :) Jezli koles nie znajdzie Gold Wave'a to moze znajdzie Cool Edit...Jezeli znasz programy do edycji audio ( ja tez troszke znam) to wymien kolesiowi moze jakies mu podpasi... Podalem Cool Edit - poniewaz najbardziej mi osobiscie pasuje...tylko tyle :):):):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 nie no mówiłem że żartuję bo to fajnie wyglądało bo tak Eddy piszę że jest dobry Gold coś tam ty piszesz (lucky) że cool edit i to się mi spodobało ale przecież widzicie że nie mam co robić i cały czas piszę i sobie nabijam chyba sie nie gniewacie 8) 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 nie no mówiłem że żartuję bo to fajnie wyglądało bo tak Eddy piszę że jest dobry Gold coś tam ty piszesz (lucky) że cool edit i to się mi spodobało ale przecież widzicie że nie mam co robić i cały czas piszę i sobie nabijam chyba sie nie gniewacie 8) 8) 8) 8) Ja potrafie wybaczac :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Wilkie dzięki i jeszcze raz przepraszam ja już tak nie będę poprawię się :wink: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 :D bardzo pouczjaca wypowiedz :D niesadzicie :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 LOL - wygrzebac post sprzed roku i nic w nim nie napisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 "]LOL - wygrzebac post sprzed roku i nic w nim nie napisac...moze nie napisal, ale wyrazil swoja emocje ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...