Erkekjetter Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Żyć mi sie nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A komu sie chce jak patrzy na ten kraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Polecam "C i p r a m i l" albo "P r o z a k" :) oba leki na recepte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 tylko napisz mi recepte. <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, nie wiem o co biega, Genghisghan też dzisiaj jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y i w podobnym nastroju jak ja. A <span style="color:red;">[ciach!]</span> z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, zastanawiał sie ktoś po kiego wogóle żyjemy? Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, urodziliśmy sie i cały czas robimy tylko coś na siłe by sie nie nudzić, żadnej przyjemności z życia. Życie nie może być przyjemne, jest poprostu ciach!owe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja ci nie wypisze recety :P musisz zasiegnac wpierw rady u psychiatry - i ewentualnie on przepisze ci ktorys z tych lekow. ale tylko jesli stwierdzi Stan depresyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ech te tematy... Nudzisz sie ? Idź na piwo z kolegami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Piwo z kolegami to też bezsens, znajdowanie sobie w życiu czegoś by je wypełnić jakimiś bezsensownymi czynnościami. <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, po co właściwie sie żyje, wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 hmmm jak ci to zycie tak przeszkadza zawsze sobie mozesz je skrocic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 w jednym filmie byl fajny cytat - spodobal mi sie : "Nie traktuj zycia zbyt powaznie , bo i tak nie wyjdziesz z niego zywy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 THE Matrix has you weź czerwoną pigułłe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mnie też sie nie che żyć. Laska wyjechała na 4 tygodnie, jeszcze 3 zostały wogónie jakoś tak nudno i też nie wiem po co my żyjemy :?: Żeby podtrzymac gatunek :lol: to jest debilizm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Nareszcie ktos mnie zrozumiał :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mnie też sie nie che żyć. Lasa wyjechała na 4 tygodnie, jeszcze 3 zostały wogónie jakoś tak nudno i też nie wiem po co my żyjemy :?: Żeby podtrzymac gatunek :lol: to jest debilizm.zamawiam w spadku po tobie twojego kompa :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mnie też sie nie che żyć. Lasa wyjechała na 4 tygodnie, jeszcze 3 zostały wogónie jakoś tak nudno i też nie wiem po co my żyjemy :?: Żeby podtrzymac gatunek :lol: to jest debilizm.zamawiam w spadku po tobie twojego kompa :D :wink: Spoko :D. A tak BTW to co masz za kompa :?: i ile masz lat :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mnie też sie nie che żyć. Lasa wyjechała na 4 tygodnie, jeszcze 3 zostały wogónie jakoś tak nudno i też nie wiem po co my żyjemy :?: Żeby podtrzymac gatunek :lol: to jest debilizm.zamawiam w spadku po tobie twojego kompa :D :wink: Spoko :D. A tak BTW to co masz za kompa :?: i ile masz lat :?: jestem przystojna blondynka :D joking w marcu 18 koncze a cio do kompa to nie chce mi sie rozpisywac (wszystko przez ta godzinke) :D ale w skrocie Athlonek 1800Xp Geforcika4 Ti-4400 Asus V8440 128MB 256 kingstonow P333 (kupuje teraz dodatkowo 512) i plytke Microstara KT3 Ultra2 (MS-6380E) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Mnie też się niechce życ poł roku nie umnie poderwać laski (ostatnią miałem na Sylwka), to jest chore. Nie jestem ani jakoś specjalnie przystojny ani obrzydliwy, poprotu norma. Jak jestem z qmplami to jestem duszą towarzystwa, jak pojawia sie laska to trace pewnosć siebe. A jak zaczyna mi się podobać to kompletnie niewiem co mam powiedzieć. Chyba się czas się powiesieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Dodam jescze że mam 18lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Dodam jescze że mam 18lathmm, ten na avatarku to mam nadzieje ze nie ty ? :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 EE tam prozac i inne farmakologiczne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły - trzymajmy się starych sprawdzonych metod :D Słabi giną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja proponuję wybrać się w góry, pochodzić, odpocząć, zrelaksować się i od razu życie jest piękne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ja wlasnie wrocilem ze swinoujscia i mi sie teraz nie chce wracac do mojej szarej rzeczewisosci, :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Videlec Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 idz sie pobaw na autostradzie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 rózowe okularki widziałem tanio w markecie kupic,ukraść,pożyczyć(niepotrzebne skreślic) i swiat od razu bedzie lepszy i ładniejszy a z laskami nie dyskutujcie one tego nie lubią one wola jak człowiek ich słucha (jednym uchem) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Jak jestem z qmplami to jestem duszą towarzystwa, jak pojawia sie laska to trace pewnosć siebe. A jak zaczyna mi się podobać to kompletnie niewiem co mam powiedzieć. Chyba się czas się powiesieć. to chyba normalna rzecz ze jak gadasz z laską ktora ci sie podoba to nagle nie wiesz co masz powiedziec i czujesz sie niepewnie. Wydaje mi sie ze bardzo wielu chlopakow tak ma. :roll: i nie ma sie co wieszac z takiego powodu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Mi tez sie nie chce, i tak juz od kilkunastu lat :) Moje ulubine zajecie jak jade w tramwaju i sie nudze jak mops to wyobrazam sobie jakby ladnie splywal moj mozg po szybach po tym jakbym strzelil sobie w leb, i jaka bylaby reakcja pasazerow. W szczegolnosci lubie fantazje :twisted: kiedy wejdzie jakas ostra laska a ja sobie wyobrazam jak staje obok niej i strzelam sobie w leb tak zeby ja cala obryzgac krwia :) Achhh jak ja to lubie, odrazu mi humor wraca. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Mi tez sie nie chce, i tak juz od kilkunastu lat :) Moje ulubine zajecie jak jade w tramwaju i sie nudze jak mops to wyobrazam sobie jakby ladnie splywal moj mozg po szybach po tym jakbym strzelil sobie w leb, i jaka bylaby reakcja pasazerow. W szczegolnosci lubie fantazje :twisted: kiedy wejdzie jakas ostra laska a ja sobie wyobrazam jak staje obok niej i strzelam sobie w leb tak zeby ja cala obryzgac krwia :) Achhh jak ja to lubie, odrazu mi humor wraca. Pozdro Dexter :lol: :lol: :lol: :lol: Dzięki takim ludziom odrazu chumor wraca i chce sie życ. :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Czemu sie smiejesz z czyjegos nieszczescia :cry: :wink: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Nicky jak to mawiają, cżłowiek sie uczy przez całe życie, moze niedługo dojdziesz do takiej wprawy, że nie będziesz sie peszył przy jakiejś panience, która Ci sie podoba :) Dexter dobry pomysł mi dałeś, też tak spróbuje :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Fantazje wszelakiego rodzaju na dola sa najlepsze, im bardziej absurdalna tym lepiej. Juz nie raz sie zlapalem na tym ze "susze zeby" od ucha do ucha podczas takich fantazji. Ludzie wtedy sie patrza jak na idiote co mnie jeszcze bardziej rozbawia :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...