Witcher Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Moja wypowiedź jest napewno subiektywna, nie mniej jednak ja mimo wszystko przychylę się do głosów na TAK dla nf2 i płyty ASUS A7N8X deluxe. MIałem wcześniej MSI K7N2 Delta-L i nie byłem z niej zadowolony. Mało stabilna przy o/c, a czasami siadała nawet bez tego. Wymieniali mi w serwisie 2 razy aż w końcu dopłaciłem i wziąłem ASUSA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Moja wypowiedź jest napewno subiektywna, nie mniej jednak ja mimo wszystko przychylę się do głosów na TAK dla nf2 i płyty ASUS A7N8X deluxe. MIałem wcześniej MSI K7N2 Delta-L i nie byłem z niej zadowolony. Mało stabilna przy o/c, a czasami siadała nawet bez tego. Wymieniali mi w serwisie 2 razy aż w końcu dopłaciłem i wziąłem ASUSA dokladnie jak juz wczesniej powiedzialem ze chyba wiem skad ta nienawisc andriu do nf 2 kupil nie ta mobo co trzeba tzn. nie tego producenta co trzeba o ile MSI robilo dobre konstrukcje na VIA tak na nf 2 chlopaki nie popisali sie a w recz przeciwnie dali ciala na calej linii pozdro Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Powiedzmy szczeże NF2 jest the best. Konstrukcja ta ma już z chyba rok albo więcej, a nowiótki via kt600 nie może go prześcignąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ale asus też się nie przykłada ostatnio. o ile płyta jest stabilna i da się na niej podkręcać, to nie dorównuje epoxowi, abitowi czy soltekowi na nF2. IMO no i jest droższa od solteka i chyba od epoxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Może, ale za to jest raczej bezawaryjna i jak dla mnie b.d. wykonana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Pokaż mi testy w których ten Gigabyte bije Asusa albo Abita. Większość (80%) testów wygrywa Abit. Potem część Epox i Asus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Pokaż mi testy w których ten Gigabyte bije Asusa albo Abita. Większość (80%) testów wygrywa Abit. Potem część Epox i Asus. testy testy testy miales je wszystkie, testowales??? wiekszosc konstrukcji na nf2 (Epox Abit Asus GB Soltek) ma bardzo powtarzam bardzo zblizone wyniki mieszczace sie w granicy bledu pomiarowego wiec nie mozna jednoznaczenie stwierdzic ktory jest najlepszy bo raz wygrywa abit raz asus a raz epox osobiscie wyzej wymienione marki stawiam na jednym, 1szym m-cu. Mowisz ze 80% testow wygrywa abit nielze ciekawe skad ta liczbe wytrzasnales :? :lol: ja z kolei wiekszosc testow jakie przegladalem wygrywal asus czasem abit czasem aopen :lol: czasem epox, soltek.... pozdro Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Testy na zagranicznych forach i różnych stronach (www.google.pl - tam masz wszystko) oraz benchmark.pl. Zgadzam się z tobą. Abit, Asus, Epox - 1st place others... 2nd place Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgadzam sie z wami. Prawdą jest też że na Asusie proce sie tak dobże nie kręcą ale za to ta płyta jest bezawaryjna i jak narazie raczej nikt nie miał z nią kłopotów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgadzam sie z wami. Prawdą jest też że na Asusie proce sie tak dobże nie kręcą ale za to ta płyta jest bezawaryjna i jak narazie raczej nikt nie miał z nią kłopotów. oj stary tu sie mylisz poprzeglaj sobie zagraniczne fora gdzie ta mobo byla bardziej rozpowszechniona na poczatku byly z nia same problemy mobos czesto padaly, nie wytrzymywaly fsb 200 ba zazwyczaj ciezko bylo takowe osiagnac dopiero w REVie 2.0 ASUS wychwycil wiekszosc problemow i poprawil co trzeba i faktycznie z tymi plytami juz nie ma jakis specjalnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgadzam sie z wami. Prawdą jest też że na Asusie proce sie tak dobże nie kręcą ale za to ta płyta jest bezawaryjna i jak narazie raczej nikt nie miał z nią kłopotów. oj stary tu sie mylisz poprzeglaj sobie zagraniczne fora gdzie ta mobo byla bardziej rozpowszechniona na poczatku byly z nia same problemy mobos czesto padaly, nie wytrzymywaly fsb 200 ba zazwyczaj ciezko bylo takowe osiagnac dopiero w REVie 2.0 ASUS wychwycil wiekszosc problemow i poprawil co trzeba i faktycznie z tymi plytami juz nie ma jakis specjalnych problemow Dzieki za sprostowanie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgadzam sie z wami. Prawdą jest też że na Asusie proce sie tak dobże nie kręcą ale za to ta płyta jest bezawaryjna i jak narazie raczej nikt nie miał z nią kłopotów. oj stary tu sie mylisz poprzeglaj sobie zagraniczne fora gdzie ta mobo byla bardziej rozpowszechniona na poczatku byly z nia same problemy mobos czesto padaly, nie wytrzymywaly fsb 200 ba zazwyczaj ciezko bylo takowe osiagnac dopiero w REVie 2.0 ASUS wychwycil wiekszosc problemow i poprawil co trzeba i faktycznie z tymi plytami juz nie ma jakis specjalnych problemow Dzieki za sprostowanie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...