Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Dostane opieprz od wszystkich, ale co mi tam ;)...robie to dla dobra overclockerów. Już działa polska strona cpudatebase :) http://www.cpubase.free.komrel.net/ Dla nie wtajemniczonych są tam wyniki poszczególnych procesorów oraz ich serie :). Narazie jest malutko wpisow, ale mam nadzieje, ze z czasem bedzie ich przybywac. Tak wiec dobry overclockerze dodaj swoj wynik!!!! Link jeszcze raz :) http://www.cpubase.free.komrel.net/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Moje gratulacje :!: :P Od strony graficznej jeszcze jej trochę brakuje do doskonałości, ale ważne że JEST :!: "Lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu" - Mawiała moja Babcia :lol: :P :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 masz blad na tej stronce. polega on na tym ze do bazy jest wpisywane tylko pierwsze slowo z pola a reszta jest scinana. np ja wpisuje "ECS K7S5A" to zapisuje tylko "ECS". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 A ja troche pomarudze - ogolnie to do overclockers.com jeszcze troche brakuje, choc zamysl jest jak najbardziej dobry. O tym co mnie najbardziej "zbulserwowalo" (m.in. sprawa z podzialem na grupy procesorow) pozwolilem sobie poinformowac autorow, mam nadzieje ze moje uwagi i sugestie zostana rozpatrzone i wprowadzone w zycie (w koncu zycze Wam jak najlepiej :)). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 niezel, niezle... pomysl rewelacyjny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Dobry pomysł tylko nie ma nic o moim Celeronie :( ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Swoja droga jak juz na chama bierzesz to co jest na ovesclockers.com, to chociaz popraw bledy w liscie amd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No i bardzo dobrze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Pomysl dobry ale lepiej pomyslec o jakims malym programiku, ktory generuje jakas sume kontrolna. Boje sie ze jak pomysl wypali to pojawi sie mnustwo wynikow z kosmosu. Baza wynikow bardzo nieczytelna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Swoja droga jak juz na chama bierzesz to co jest na ovesclockers.com, to chociaz popraw bledy w liscie amd"Kolego" szanowny ty chyba czegos nie rozumiesz...coz za dziwny zbieg okolicznosci, ze u mnie jest AthlonTB i na overclockers.com tez jest :P Qrde wez jak masz cos pisac to sie zastanow!!! Przeciez nie bede zmienial nazw procow. A jezeli chodzi ci o jakas zmiane to napisz konkretnie, ja duchem św nie jestem. Jakie proce dodac itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Pomysl dobry ale lepiej pomyslec o jakims malym programiku, ktory generuje jakas sume kontrolna. Boje sie ze jak pomysl wypali to pojawi sie mnustwo wynikow z kosmosu. Baza wynikow bardzo nieczytelna. Z tym programem tez by nie bylo tak fajowo bo: -kupa roboty, a robi to JEDNA OSOBA czyli ja -takie programy da sie obejsc przyklad ccr by dziku Ale postaram cos zrobic zeby jakiemus "inteligentnemu" czlowiekowi nie przyszlo do glowy wypisywanie bzdur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No i bardzo dobrze !Możesz napisac o co dokladnie chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Dobry pomysł tylko nie ma nic o moim Celeronie :( .....Zalorzylem ten watek aby zrobic reklame temu "serwisowi" oraz zeby zglaszac problemy lub brak jakichs prockow!! Wiec jesli mozesz napisz tu albo na mejl, ktory jest na stronie glownej. Podaj dokladny opis proca, a napewno go dodam do listy!!! http://www.cpubase.free.komrel.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Baza wynikow bardzo nieczytelna.Hm, a mozesz bardziej rozwinąć swoją wypowiedź?? Co jest nie tak?? Ten serwis jest robiony dla was!!! Więc prosze zglaszać jakies pomysly na wyglad lub cosik takiego. Kosher jaki wyglad bazy wynikow proponujesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Trudno, zeby u ciebie bylo cos innego - w koncu copy& paste... ale chodzi o to, ze jest niejednolite nazewnictwo procesorow (np Duron (Morgan) a pozniej samo Morgan) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No i bardzo dobrze !Możesz napisac o co dokladnie chodzi?? To mialo byc nawiazaniem do tematu, ze jestem bardzo zadowolony, ze wreszcie powstalo cos takiego :)) Oczywiscie zawsze moze byc cos lepiej zrobione np. szata graficzna stronki, ale oglonie jest ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No i bardzo dobrze !Możesz napisac o co dokladnie chodzi?? To mialo byc nawiazaniem do tematu, ze jestem bardzo zadowolony, ze wreszcie powstalo cos takiego :)) Oczywiscie zawsze moze byc cos lepiej zrobione np. szata graficzna stronki, ale oglonie jest ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No i bardzo dobrze !Możesz napisac o co dokladnie chodzi?? To mialo byc nawiazaniem do tematu, ze jestem bardzo zadowolony, ze wreszcie powstalo cos takiego :)) Oczywiscie zawsze moze byc cos lepiej zrobione np. szata graficzna stronki, ale oglonie jest ok ;] A dzięki :). Bo z pierwszej wypowiedzi nie zrozumiałem o co chodzi :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Baza wynikow bardzo nieczytelna.Hm, a mozesz bardziej rozwinąć swoją wypowiedź?? Co jest nie tak?? Ten serwis jest robiony dla was!!! Więc prosze zglaszać jakies pomysly na wyglad lub cosik takiego. Kosher jaki wyglad bazy wynikow proponujesz?? 1. Nie potrzebuje opisu tabelki dla kazdego wyniku (opis a pozniej juz tylko wyniki). 2. Szerokosc kolumnu powinna byc stala a jesli cos sie nie zmiesci to w dwoch linijkach. 3. Tak dla lepszej czytelnosci to wynik moglby wygladac tak: 1600@2750 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Trudno, zeby u ciebie bylo cos innego - w koncu copy& paste... ale chodzi o to, ze jest niejednolite nazewnictwo procesorow (np Duron (Morgan) a pozniej samo Morgan)O widzisz trza bylo tak odrazu, a nie ja musze sie domyslac o co chodzi ;). Spoko poprawie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Baza wynikow bardzo nieczytelna. Hm, a mozesz bardziej rozwinąć swoją wypowiedź?? Co jest nie tak?? Ten serwis jest robiony dla was!!! Więc prosze zglaszać jakies pomysly na wyglad lub cosik takiego. Kosher jaki wyglad bazy wynikow proponujesz?? 1. Nie potrzebuje opisu tabelki dla kazdego wyniku (opis a pozniej juz tylko wyniki). 2. Szerokosc kolumnu powinna byc stala a jesli cos sie nie zmiesci to w dwoch linijkach. 3. Tak dla lepszej czytelnosci to wynik moglby wygladac tak: 1600@2750 AD1. Dobrze zrobie to. AD2.To też będzie zrobione. AD3.Tu może być problem, ale i to umiem :). Do środy wszystkie bugi naprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Baza wynikow bardzo nieczytelna.Hm, a mozesz bardziej rozwinąć swoją wypowiedź?? Co jest nie tak?? Ten serwis jest robiony dla was!!! Więc prosze zglaszać jakies pomysly na wyglad lub cosik takiego. Kosher jaki wyglad bazy wynikow proponujesz?? Jeszcze jedno. Sprobuj przeplatac pozycje kolorami. Np. poz.1. kolor bialy, poz.2. kolor siwy, poz.3. kolor bialy itd. na przemian. To tez poprawia czytelnosc. Chodzi mi o tlo wpisow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Wiec wszystko jest juz gotowe tylko jedna rzecz jeszcze, do szczescia jest mi potrzebna - jakis w miare szysbki serwer(darmowy) obslugujacy php. Zna ktos jakis???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Link nie dziala... napisane ze w Komrel nie ma takiego adresu... wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Link nie dziala... napisane ze w Komrel nie ma takiego adresu... wtf?Bo takiego adresu nie ma :? . Skasowali mi konto, a ja szukam teraz nowego, ktore obsluguje php. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 PIT_er, a ile miejsca potrebujesz? może utne coś z mojej firmowej stronki ( serwerek Pro Futuro - wszystkie bajery :D ) ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 qpa ! linki nie smigaja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Zapraszam do dodawania swoich wyników!!! LINK:CPU-Datebase Mam nadzieje, ze serwis sie podoba :). PS: Potrzebuje 10mb na serverku. Dobry czlowieku jesli mozesz mi tyle miejsca udostepnic to bede wdzieczny :). Kontakt na priv lub gg 2674400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...