swiety Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Pozdrowienia. Na mojej karcie graficznej mam temperature rdzenia 65 stopni a pamieci 50 stopni. 1 - to duzo czy malo ? 2 - Jakie wy macie temperatury na swoich kartach ? 3 - czy uzywacie jakiegos dodatkowego chlodzenia karty graficznej ? jakiego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Czym mierzysz temperture? Też mam Asus GF3 tylko ti200 i nie ma żadnych czujników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja tęz nie ma czyjników wersja z czujnikami nieco wyższymu zegrami było 100zł droższa i jakbym miałe te stówkę to bym qpił gf4ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 jak po oc to nie jest tragedia ale wiecej bylo by juz nie zdrowo polecam jakies chlodzenie np. sprawdzony przeze mnie mod z wiatrakiem 80mm z drugiej strony grafki powinno obnizyc temp akurat, jesli nie chcesz wkrecac wiatrola i kombinowac mocowania wez zalmana na sledziu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 No wiem już czym można mierzyć temperature na Asusie :). Służy do tego programik Asus SmartDoctor, czy jakoś tak. U mnie pokazuje temperature GPU około 50C a RAMu 37C i to bez radiatorów :twisted: , przy ustawieniach 200/440. Popracuj lepiej nad temperaturą swojej grafy jeśli nie chcesz jej stracić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Trochę za wysoka. Miałem Gf3 Ti500 o Leadteka i tam tempy były zdecydowanie niższe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ja po podkręceniu grafy jak w podpisie mam max w stersie 56C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 U mnie w stresie po 2h grania w UT2003 przy ustawieniach 250/550 temperatura core to 56C a pamięci 45C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ale to po założeniu na pamiątki własnoręcznie robionych radiatorów, które zbijają temperature o jakieś 6 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...