Polaros Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Dostalem wlasnie najnowszy Produkt, czytalem wilqa i pierwsze skojarzenie "To o CPC" Polecam 3 strony. www.elartnet.pl/~mwisniew/s1.jpg www.elartnet.pl/~mwisniew/s2.jpg www.elartnet.pl/~mwisniew/s3.jpg A tak swoja droga jezeli komus podoba sie taki typ humoru wyszly dwa zeszyty wilq za smieszne pieniadze( ok. 8zl ) info na www.wilq.pl PS Od dzisiaj na wszystkie tematy o CPC proponuje odpowiadac 4xC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Popieram :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 L :lol: L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Widze CPC sławne sie robi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Aż za sławne, tak sobie myślę czy my czasem mu za darmo reklamy nie robimy?? Choć po moim (trochę nieudanym :| ) teście jeden gość zrezygnował więc sam już nie wiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 fajny ten komiks :lol: kiedy nastepne czesci :?: dobrze, ze koles zrezygnowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 niezłe komiksy :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 [...] dobrze, ze koles zrezygnowal. Thx 8) Bo już myślałem, że macie mi za złe, że skrzywdziłem Pana P. :oops: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 [...] dobrze, ze koles zrezygnowal. Thx 8) Bo już myślałem, że macie mi za złe, że skrzywdziłem Pana P. :oops: :wink:jAAAAAsne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 What da fak? Link nie dziala! Update: juz dziala. 4C rulez :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 "Cicho chodzi c.h.u.j.a. chłodzi" LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Bezsensu-takie moje zdanie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 "Szarpać bohatera" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Nie wiem czy to jest tak do końca zgodne z prawem publikować skany komiksu, który został legalnie wydany w Polsce :-/ A tak poza tym to komiks jest w pytę ;-)) mam wszystkie części z Produktu i oba albumy Wilq rulez w Opolu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Fajne Nie widze zwiazku z CPC Ale popieram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...