medievil Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 TO JA CI POWIEM TAK MIAŁEM EPOXA RDA+ SPRZEDAŁEM GO I TERAZ CZEKAM NA SOLTEKA. W CZWARTEK BĘDE GO MIAŁ. NIGDZIE GO NIE UMIAŁEM DOSTAĆ AZ W KONCU ZNALAZŁEM. MAM CHŁODZENIE Z REPUBLIKI (CPU,CHIPSET,GPU) :twisted: NIE UMIE TERAZ JAK TEGO SPRAWDZIC JAK TO CHODZI. :cry: :evil: a dlaczego sprzedałes tego epoxa ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Bierz FICA AU13 :!: to samo co epox tyle że tańszy od solteka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Bierz FICA AU13 :!: to samo co epox tyle że tańszy od soltekano spoko, teraz to juz naprawde nie wiem co kupic: abit (troche poczytalem i nic do zarzucenia, jest elegancka, zreszta sama firma mowi za siebie), epox, soltek? HGW !!!!!! Chyba kupie jakis chinski badziew na kt 400 :lol: co w stodolach skladaja i problem z głowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ja jestem happy z mojego GA 7VA i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o prawda, ze nie ma możliwości do podkręcania (no fakt nie ma zmiany mnożnika, ale narazie LEJE na to , no i nie ma nForce II i nie moge zrobić duala :D), ale gdybym miał zmieniać na inną płyte to wziołbym Solteka ponieważ jest małokłopotliwy i ma lepsze możliwosci OC (hey VIP może coś jeszcze coś dodasz na temat Solteka :P ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 i soltek i epox beda tak samo dobre. rzuc kostka i wybierz tak chyba bedzie najlepiej. napewno bedziesz zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 TO JA CI POWIEM TAK MIAŁEM EPOXA RDA+ SPRZEDAŁEM GO I TERAZ CZEKAM NA SOLTEKA. W CZWARTEK BĘDE GO MIAŁ. NIGDZIE GO NIE UMIAŁEM DOSTAĆ AZ W KONCU ZNALAZŁEM. MAM CHŁODZENIE Z REPUBLIKI (CPU,CHIPSET,GPU) :twisted: NIE UMIE TERAZ JAK TEGO SPRAWDZIC JAK TO CHODZI. :cry: :evil: a dlaczego sprzedałes tego epoxa ??????? Sprzedałem bo wszyscy zachwalają tego solteka i chciałem sam się przekonać czego on jest wart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 i soltek i epox beda tak samo dobre. rzuc kostka i wybierz tak chyba bedzie najlepiej. napewno bedziesz zadowolony :)bez kitu, tak trzeba bedzie zrobic tzn. nie kostka tylko monetą (reszka=epox, orzeł=soltek) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ja bym bral epoxa, ale to kwestia nierostrzygnieta:) Kazdy ma swojego faworyta:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...