Bobanoskos Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ostatnio szukałem w necie czegos do popykania. Pomyślałem o siatkówce. Może cie polecić jakieś fajne tytuły?? Jeśli takie istnieją... bo ja nic nie znalazłem. BTW Jak znacie jakieś fajne tenisy to też mówcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 siatkówka jedna była ale nie pamiętam jak się nazywa :roll: tenisy to tak : tennis master serries 2003 virtua tennis jeszcze jakis tenis był nowszy ale nie pamiętam jak sie nazywa :roll: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 masters series,virtua i ngt mam za sobą (hardcorowo gram w tenisy ) Ej nie wiesz czy wyszła jakaś nowa giera o matrixie?? BO szperałem na bittorrencie i znalazłem jakieś matrix: das spiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 jedyne co znam to enter the matrix 4cd :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Blobby Volley :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halucek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Blobby Volley to jest gra w którą grało sie na inforamtyce w gim.....bo nic innego nie dzialało na tych złomach;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fierro Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Siatkówka to Beach Volleyball. A Najnowszy tennis nosi nazwę Top Spin. Najrealistyczniejszy z wszystkich tenisów dostępnych na pieca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 W zaasdzie trudno zrobic siatkowke na PC chyba... Ale Bloby Volley jest naprawde grywalny... Polecam TOP SPIN'a - fajna Arcade gierka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Dig Spike :)) stare jak świat ale okropnie grywalne :)) Moge Ci przesłać jakbyś chciał. Najlepsza siatkówka jaka widziałem na komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Power Spike Pro Beach Volleyball © Infogrames B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Dead or Alive Extreme Beach Volleyball %-) Ale trzeba miec X pudlo albo poczekaca na emulator :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 W zaasdzie trudno zrobic siatkowke na PC chyba... Ale Bloby Volley jest naprawde grywalny... Polecam TOP SPIN'a - fajna Arcade gierka ;] 1554743[/snapback] Top Spin arcade ? w jakim sensie bo raczej większość uderzeń jest całkowicie realistyczna z siatkówek zdecydowanie dig spike który pokazuje że mozna w prosty sposób zrobić fajną gierkę sa różne serwisy jest krótka normalna na skrzydło przesunięta bloki pojedyńcze podwójne potrójne na jej podstawie mozna by zrobic znakomitą siatkówkę halową na współczesne platformy-bo najważniejsze w grach sportowych sa dobrze zrealizowane podstawy gry i ich kontrola co potwierdza zarówno seria virtua tenisa (top spina) jak i issa (pes) ostatnio zauważyłem ten sam prosty ale fajny w kontroli system w nba inside drive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Siatkówka na PieCa Demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Grałem w LVF 2004 i mimo ze ta gra jest nowsza o jakies 11 lat od DIG SPIKE'a to grało mi sie w nią gorzej. Ciekawie zrobiony jest DS i mozna zagrać przez neta :D a gra zajmuje 2 mega :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...