Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Czy znacie jakieś karty, co by obsługiwały ten standard dźwięku? Szyzkuję się do zmiany sprzętu, ale rzęch, jaki mam- SB PCI 64 mnie już dobija i trzeba go zmienić. Planuję całkeim sprzęt zmienić, ale zacznę od karty dźwiękowej.Tylko mi nie mówicie o kartach 5.1- jak już szaleć, to na całość!! 8) Już szukam głośników Dolby Digital 7.1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Witam, Np. karty z rodziny Maya (tanie). Polecam wizyte tu: http://www.audiotrak.net/eng/ - mozesz wybrac model. Polska jest obslugiwana. Wysylka ok. 7 dni. Karta Maya 7.1 Gold jest "miodzio".. ZlomBlastery bledna z zazdrosci :oops: -- Wszystkiego Dobrego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 fajna nawet - nie wie ktoś czy obsługuje takie efekty jakie są w SoundBlasterkach czyli EAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 spoko. Ale odpowiednio 69 i 129 dolców to jednak dużo,a za pzesyłke....to ja już sam nie wiem, ile 8O ...ech....pomarzyć :lol: :lol: No to może coś jeszcze, bo zaczyna się robić ciekawie 8) H Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 fajna nawet - nie wie ktoś czy obsługuje takie efekty jakie są w SoundBlasterkach czyli EAX Witam Przeciez masz opis. Od siebie dodam jedynie, ze jakiekolwiek porownania do ZlomTrzaskera sa tu nie na miejscu. To karta o pare klas od niego lepsza. Sprzetowa, a nie "win-music" (jak np. "Audigy"), tylko ok. 400kB (a nie MB..) sterownikow, zerowe obciazenie CPU. Dodane mnostwo oprogramowania na CD (dodane, a nie "wcisniete" jak w produktach CL). Polecam sie z nia zapoznac. Potem juz na Zlotrzaskera nawet nie spojrzysz.. :lol: -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 spoko. Ale odpowiednio 69 i 129 dolców to jednak dużo,a za pzesyłke....to ja już sam nie wiem, ile 8O ...ech....pomarzyć :lol: :lol: No to może coś jeszcze, bo zaczyna się robić ciekawie 8) H Witam, Niezbyt rozumiem.. Byles w sklepie ostatnio? Za o wiele nedzniejsza karte Audigy od pewnego monopolisty musisz zaplacic ok. 600zl (za bulk), a tu masz luksus za ok. 300zl, i piszesz, ze to drogo? Ten model za 129 USD ma dodany DVD Player, stad ta cena. Jest tam jeszcze kilka ciekawych kart, ale juz raczej dla muzykow-profesjonalistow (no i ceny..). Ale Maya 7.1 jako alternatywa zlomiastego Audigy jest naprawde ciekawa. I to FibreGlass Out.. Mniam, mniam :oops: -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 no i czytam te opisy i nic o EAXie a z tego c owiem to nawet AC97 ma EAX 1.0, tyle ze to jest guwno a ja się przyzwyczaiłem to tego zajerzystego echa i pogłosu... a ztego wszystkiego to bym wział INCA88 + MIDTRAK2120 - mój brat zajmuje się muza to by mu się nawet spudobało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Ale ma obsługe Direct Sound, w tym zapewne 3D, więc nie jest źle Co to jest to ASIO??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...